Yönetim kurulu başkanı Yenice’ye desteklerinden dolayı teşekkür ziyareti düzenleyerek mavi-lacivertli formayı hediye eden Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Erdeniz Çelebi, “Kulübümüzün kendi ayakları üzerinde durabilmesi adına gerçekleştirdiğimiz kredi kartı projesi bizler için büyük önem taşıyor. Skoda Özgen Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Esin Zeynep Yenice önceki gün altın üyelerimiz arasına katılırken, desteğe devam sözünü vermişti. Bugün de sözünün arkasında durdu ve 25 personeliyle İş Bankası Maksimum kart başvurusunda bulundu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 Adana Demirspor Kulübü’nün projelerine biraz da olsa destek olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade eden Skoda Özgen Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yenice, “Adana Demirsporumuzun altın üyeleri arasına katılmak benim için çok büyük mutluluk oldu. Şimdi de şirketimizdeki 25 personelimle kredi kartı başvurusu yaptık. Bu kulüp bizim. Bu nedenle kulübümüze bizler sahip çıkmalıyız. Diğer firmaların da ekipleriyle birlikte tarihi kulübümüze destek olmalıdır” dedi.

 Skoda Özgen Otomotiv çalışanları ise Adana Demirspor’a ait bir kredi kartı taşımanın büyük mutluluğu içerisinde olacaklarını belirterek, Adanalıların tarihi kulübe sahip çıkmasını istediler.