Kötü yönetilmesine rağmen ismi, arması ve renkleriyle sevgisi büyüyen Adana Demirspor, neredeyse Türkiye gündemine oturacak.

Sosyal paylaşım sitelerinin formlarındaki Adana Demirspor bölümlerinin tıklanma rekoru kırdığı görülüyor. En yakın rakiplerine binlerce tıklanma farkı atan mavi lacivertlilerin tek eksiği başarısız olması. Bu durum bile sevgisinin büyümesini önleyemiyor.

BORÇ ÇOK AMA TALİPLİ VAR

Demirspor’un yükselen değer olmasının diğer göstergesi ise 16 Haziran’da yapılacak kongre öncesinde yönetime talipli iki ismi çıktı. İlk olarak MüslümSusar, ikincisi ise İsa Önük…Her iki isimde kongre öncesinde görüşmelerini yoğunlaştırdı.

-------------------------------------------------------------------

Haydi Altyapıya


Demirspor Kulübü’nün Altyapı seçmeleri için geçtiğimiz günlerde başlattığı kayıtlar devam ediyor.

1999 ile 2007 doğumluları kapsayan kayıtlar, kulübün sular mevkiindeki altyapı tesislerinde yapılmaktadır. Kayıtlarda öğrencilerden nüfus cüzdanları, sağlık raporu ve 10 TL kayıt ücreti istenmektedir.

Adana Demirspor Kulübü Altyapı Teknik Sorumlusu Rasin Gürcan, geleceğin büyük futbolcuları ve kalecilerini Türk futboluna kazandırmak amacında olduklarını söyledi. Gürcan seçmelerin 2 Haziran’da başlayacağını bildirdi.

Yapılacak seçmelerde program şöyle olacak:

1999-2000 doğumlular; Pazartesi - Çarşamba saat:08.30

2001-2002 doğumlular: Salı – Perşembe saat: 08.30

2003-2004 doğumlular: Pazartesi – Çarşamba saat : 17.00

2005-2006-2007 doğumlular: Salı Perşembe saat 16.00

Ercan Albay tepkili…

Başkan Selahattin Aydoğdu’nun televizyonda canlı yayında teknik direktör Ercan Albay ve Sportif Direktör Ercan Aslankeser ile ilgili ağır ithamlarda bulunmasına önce Albay ardından da Aslankeser tepki gösterdi.

Tüm gerçekleri şahitler huzurunda pazartesi günü Çukurova televizyonunda 15.00’da açıklayacaklarını belirten Albay ile Aslankeser,”Hak etmediğimiz durumla karşılaştık. Başkana yakışmadı…Doğruları biz konuşacağız.”dediler.