Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, ‘Ali Yücel kardeşimiz spor kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Kulübümüzün kurumsallaşması için gerekli olan adımları hızla atacağız. Ali Yücel’in Genel Koordinatör olarak göreve başlaması da bu adımlardan birisi. Adana Demirspor bundan böyle daha profesyonel yönetilecek ve bu sayede hem sportif yönde hem de idari yönde başarılara imza atacak.’ diye konuştu.

Adana Demirspor Genel Koordinatörü Ali Yücel ise ‘Böyle önemli bir göreve bana layık gördüğü için Başkanımız Sedat Sözlü’ye teşekkür ederim. Bütün mesaimi Adana Demirspor Kulübü’nün başarısı için harcayacağım.’ diye konuştu.

Ali Yücel, Ceyhan Belediyespor kurucuları arasında yer aldı ve Genel Menajerliğini yaptı. Ceyhan Belediyesi Proje Koordinasyon Merkezinin koordinatörlüğünü yaptığı sırada Avrupa Birliği’nden Ulusal Ajans ve Çukurova Kalkınma Ajansı vasıtasıyla ‘Basketbolda Yeni Bulunmuş Yaklaşımlar, ‘Sendikamda Kadın Eli’, ‘Ceyhan Kültür Evi’, ‘Bilgi Teknolojilerinin Ceyhan’da Yaygınlaştırılması’, ‘Afete Dirençli İş Yerleri’, ‘Efsaneler Şehri Ceyhan: Şahmeran’ isimli projelere imza attı. İstanbul’da özel bir firmada Dünya Bankası ile ilgili çeşitli proje ve çalışmalarda bulundu. Son olarak Adana ASKİ Spor Kulübü’nün kurucuları arasında yer aldı.