Takımda genel olarak üzüntünün hakim olduğu gözlemlendi.
Teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularıyla kısa süren bir toplantı yaptı. Toplanın ardından geneli koşu ağırlıklı olan antrenman yapıldı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma yine sessiz bir şekilde tamamlandı.
Yıkılmadık...
Futbol Şube sorumlusu Ramazan Çimen, Tavşanlı kmarşısında alınan yenilgiyle üzüntü yaşadıklarını dile getirdi. Hala iki maçlarının olduğuna vurgu yapan Ramazan Çimen,"Yıkılmadık. Yolumuza devam ediyoruz."dedi.
Göztepe maçının daha zorlu geçeceğine dikkat çeken Ramazan Çimen,"Rakibimizin iki haftalık çıkışı var. Biz ise son maçta yenildik. Bu anlamda zorlu geçecek. Biz her zaman olduğu gibi oyuncularımıza güveniyoruz ve onların arkasındayız."diye konuştu.
Deplasman karnesi zayıf!
Adana demirspor deplasman karnesi zayıf. Şimdiye kadar deplasmanda 10 maça çıkan Adana Demirspor sadece 3 galibiyet aldı. Mavi lacivertliler bu süreçte 4 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti.
Adana Demirspor'un 10 maçlık deplasman sürecinde rakip kaleye 10 gol atarken, aynı paralelde kalesinde 11 gol gördü.  takımda bu hafta deplasmanda Göztepe ile mücadele verecek.
Lawal'ın yerine kim oynayacak?

Bilindiği üzere Adana Demirspor'un siyahi oyuncusu Lawal, kart cezalısı olması nedeniyle deplasmanda oynanacak olan Göztepe maçında takımdaki yerini alamayacak. Dolayısıyla Lawal'ın yerine hangi futbolcunun oynayacağı merak konusu.
Tavşanlı maçındaki oyunuyla Lawal hayli tepki aldı. Lawal 'ın yanında Hüseyin forma giymişti. Hüseayin’in yanına oynayacak futbolcu hafta içi yapılacak idmanlardan sonra belli olacak.