Takımda Ufuk düz koşu yaptı. Burhan ise sakatlığı nedeniyle idmanlara katılamıyor.
Bugünde ter idmanı yapacak olan Demirspor, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Kart cezası sona eren Tunay, bu maç forma giyebelecek. Sol bek Uğurtan ise kart sınırından duruyor.
------
Zihni başkan, bu sezon Demirspor'un maçına bir kez geldi. Başka da gelmedi. İçerde oynanan diğer maçlarda ise koltuğu boş kaldı.
Taraftar tribünlere gelerek Demirspor'a destek veriyor. Mevcut yönetim kurulu gücü nispetinde Demirspor'a destek veriyorlar. Teknik heyet bilgisi dahilinde Demirspor'a destek veriyor. Futbolcular mücadele ettiği sürece Demirspor'a destek veriyorlar. Şimdi sıra Başkan Zihni Aldırmaz'a geldi. Protokole gelerek Demirspor'a manevi desteğini vermeli.
Manevi destekten söz açılışmışken, Demirspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntı da artık yüzeye çıkmaya başladı. Başkan Levent Özveren'in rahatsızlığı nedeniyle kulübun sorunlarından uzak kalması, mevcut diğer yöneticilerin de gücünün belirli ölçülerde olması Demirspor'daki sıkıntının hangi boyutlarda olduğununun bir göstergesi. Belediyeden gelmesi beklenen spor fonunun borçlara gitmesi sıkıntıyı artırıyor.
Ligde son üç maçını kazanarak gözünü zirveye diken Demirspor'un önündeki maddi engel artık kaldırılmalı. Demirspor önemli bir avantaj yakaladı. Bu avantajı sürdürme anlamında Başkan Zihni Aldırmaz, arada bulunan maddi sıkıntıyı ortadan kaldırmalı. Zihni Başkan, maddi sıkıntıyı ortadan kaldırdırsa Demirspor'un önü tam anlamıyla açılacak ve Demirspor camiası kendisine teşekkür edecek.
------
Bloklara dikkat
Dünkü idmanda teknik direktör Durmuş Ali Çolak, oyuncularına bol bol uyarılarda bulundu. Uyarıların bir bölümünde ise Çolak, blokların dikkatli olmasını ve aralarda boşluk olmaması gerektiğini anlattı.
Çolak,"rakibi kendi yarı alanına hapsetmemiz gerekiyor. Bloklar arası boşluk olmamalı. Böyle olduğun da ise istenilen sonucu alırız. Atacağınız şutlara da dikkat."dedi.
----
Gol çalıştılar
Demirspor'un dünkü idmanı gol üzerineydi. Teknik direktör Durmuş Ali Çolak, hangi bölge olursa olsun gol üzerine yoğunlaşmalarını istedi. Ve çalışmaları da bu yönde yaptırdı.
Kanat ortalarına ve şut çalışmaları üzerinde duran Durmuş Ali Çolak, oyuncuların attığı güzel gollerde alkışladı, kaçırılan gollerde uyarılarda bulundu.
-----
İlhan gol atar mı?
Demirspor'un belki de en çok koşan futbolcuları arasına giren İlhan Aydoğdu, son maçta özellikle ilk yarıda rakip cezaalanı içinde gol aradı. Bu sezon bir çok maçta da attığı şutlarla gol arayan İlhan, henüz istediği gole ulaşamadı.
Dün yapılan kanat ortaları ve şut çalışmalarında az da olsa gol atan İlhan, özellikle kaleci Metin'in üzerinden aşırtma bir vuruşla attığı gol beğeni kazandı. İlhan,"takımda tüm oyuncular gol atmaya gayret gösteriyor. Bu bizim kalitemizi gösteriyor."diye konuştu.
------
Haftanın futbolcusu; Soner...

Adana Demirsporlular Derneği, yaptıkları anket sonucunda Fethiye maçında 2 gol atan Soner'i haftanın en başarılı futbolcusu seçti. Dernek yönetminin, Fethiyespor karşılaşmasının hemen ardından başlattığı ankette futbolcumuz Soneri, taraftarlarımız en başarı futbolcu olarak açıkladılar.
Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin ve dernek yöneticileri idman öncesi tesislere gelerek teknik direktörümüz Durmuş Ali Çolak'a çiçek, Soner'e de hediyesini verip tebrik ettiler.
Memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Şahin, "Yakalanan bu serinin Cumartesi günü Beypazarı Şekerspor maçıyla devam edeceğine inanıyoruz. Taraftarlar olarak her zaman olduğu gibi yine stattaki yerimizi alarak takımımıza destek vereceğiz" şeklinde konuştu.
Destekleri nedeniyle teşekkür eden teknik direktör Durmuş Ali Çolak, "Biz taraftarlarımız için varız. Adana Demirsporumuza yakışan futbol ve skorlarla serimiz devam edecek. Adana Demirsporumuzu çok güzel günler bekliyor" dedi.
Soner ise,"Sizlerin desteğine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu destekle çok güzel günlere kavuşacağız. Takım olarak bu serinin devamı için daha çok çalışacağız" şeklinde konuştu.
Adana Demirspor Kulübü olarak hiç bir takımı küçümsemediklerini ifade eden Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Gökoğlu, "Sahada çok iyi mücadele ederek, yakalanan serinin devamı için hep birlikte kenetlendik" diye konuştu.