Gelinen noktayı değerlendiren teknik direktör Mustafa Uğur,"Oyuncularımı kutluyorum. Çok iyi futbol oynadık ve Göztepe'yi yendik."dedi.

Samsunspor maçına değinen Mustafa Uğur,"Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olacak. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu maçı alıp ilk yarıyı 29 puanla bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

11.300 Metrede 3 puan alkışı
Adana Demirspor, Göztepe'yi kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 yenmeyi başardı. Bu galibiyet haftanın en çarpıcı sonucu oldu. Demirspor takımı sahada hem iyi futbol oynadı hem de çok iyi mücadele etti. Bunun karşılığını da galibiyetle aldı.

Kafile akşam saatlerine Adana'ya dönmek üzere uçağa bindi. Uçak havalandıktan yaklaşık 15 dakika sonra pilotun anonsuyla herkesin keyfini yerine getirdi. Pilot,"Demirspor kafilesi uçağımızda. Göztepe galibiyeti nedeniyle Demirspor'u kutluyoruz."diye anons yaptı. Bunun üzerine uçaktaki tüm herkes Demirspor teknik heyeti ve futbolcularını alkışladı.

Kaptan Erman'ın gurur anı

 

Adana Demirspor'un Kaptan Erman, Göztepe galibiyetinin ardından arkadaşlarını yere göğe sığdıramadı. Yıllardır Süper ligde krampon giyen ve bu sezon Demirspor'a tecrübelerini aktaran Erman, Göztepe karşısında alınan galibiyet önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaptan Erman,"Bu kadar karakterli bir oyuncu grubunun kaptanı olmaktan ötürü çok gururluyum. Bütün arkadaşlarımın ayağına sağlık. Müthiş mücadele oldu. Elele, omuz omuza vererek daha nice başarılara imza atacağız."diye konuştu.

 

Samed Kartal ilk kez

 

Fethiyespor'dan sezon başında transfer edilen Samed Kartal, bu sezon ilk kez onbirde sahaya çıktı.  Göztepe maçına kadar 7 kez sahaya yedekten giren Samed Kartal, sekizinci maçta onbirde takım arkadaşlarıyla çıktı.

Sahada oyunda kaldığı süre içerisinde başarılı performans sergileyen Samed,"Büyük heyecan yaşadım. Benim için bu galibiyet önemi çok büyük. Dilerim Samsunspor maçında da aynı sonucu alırız."şeklinde konuştu.