Adana Demirspor’da transfer çalışmaları ile saha çalışmaları aynı anda yürüyor. Özellikle transfer çalışmalarında sona yaklaşan mavi lacivertliler üç Nijeryalı’yı aldıktan sonra defteri kapatacak. Bilindiği üzere Almanya ekibi Aachen’den alınan Bilal Çubukçu idmanlara başladı. Sol önde oynayan Bilal, gönderilen Brezilyalının yerine alındı.
DEMİRSPOR BÜYÜK KULÜP
Takımın son transferi Bilal, “Adana Demirspor camiasını çok iyi biliyorum. İnternetten takip ediyorum. Ben de buraya başarılı olmaya geldim. Kendimi kanıtlama gibi bir durumum yok. Sadece yeteneklerimle Demirspor’a katkı sağlayacağım. Sadece uyum sorunumuz var. Bunu da az kayıpla atlattığımızda çok daha iyi olacak.”dedi.
LAUVA, KAMPTA
Demirspor’un daha önce anlaşmaya vardığı Nijeryalı Lauva, idmanlara çıkmaya başladı. Ön liberoda oynayan siyahi oyuncu büyük ihtimalle bugün sözleşmeyi imzalayacak ve Demirspor’un ilk yabancısı olacak.  Lauva ile teknik heyet kısa bir toplantı yaptı ve kafalardaki soru işaretleri kaldırıldı. Lauva’nın Demirspor’a katkı sağlayacağı bildirildi.
İKİ NİJERYLI YARIN GELECEK
Daha önce Başkan Önder Serin ve yöneticilerden Şerif Güler’in yurt dışına çıkarak anlaşmaya vardığı iki Nijeryalı oyuncu Azuka ile Goodfrey’in Perşembe günü Bolu’da olmaları bekleniyor. Bir stoper diğeri ise golcü olan Nijeryalı oyuncuların  Bolu maçına yetişmeleri ise riskli. Bunu göz önünde bulunduran teknik direktör Güvenç Kurtar, iki oyuncunun da yetişmeyeceğini düşünerek kadrosunu kafasında oluşturuyor.