Oynadığı futbol, neşeli durumu ve yaptıklarıyla gündemini koruyan Nijeryalı oyuncu, son oynanan Tavşanlı maçında da kötü futboluyla gündeme gelip eleştirilmişti. Bu maçta dördüncü sarı kartı gören Lawal, bu hafta sonu oynanacak olan Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Takımda Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor. Bunun yanı sıra hem yöneticiler hem de teknik heyet Lawal ile özel görüşme yaptılar. Yapılan görüşmelerde Lawal, savunmasını yaparken, herhangi sorunun olmadığını dile getirdi.  Lawal, ayrıca yapılan konuşmalarda Göztepe maçında oynayamayacak olması nedeniyle üzüntülü olduğunu da sözlerine ekledi.

Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen, Lawal ile konuştuklarını dile getirirken,"Lawal takımımıza güç vermiştir. Elbette her futbolcunun yaşadığı düşüşü şuan yaşıyor.  Kendisiyle konuşmalarımız oldu. Sıkıntı yok. Eğer cezalı olmasaydı Lawal, Göztepe maçında takımın yine iyi mücadele eden oyuncuları arasında olurdu."dedi.

Bu konuşmanın ardından kulübe gelen yazı moralleri bozdu. Afrika kupası maçları nedeniyle Lawal'ın Milli takıma davet edildiği yazısı geldi.  İşin detayı bununla bitmedi. Ocak ayında oynanacak olan maçların bitiminde Lawal, ikinci yarıda Adana'da olacak. Yani ikinci yarının ilk dört maçı olan, Boluspor, Rizespor, Denizlispor ve Konya maçlarında takımdaki yerini alamayacak.


Moraller çok bozuk

Salı günü başlayan Göztepe maçlarının antrenmanları devam ediyor. Çalışmalarda futbolcular yoğun çalışırken hala morallerin bozuk olduğu gözlemlendi. Hiç bir oyuncunun ağızını bıçak açmazken, kendilerini sadece idmana veriyorlar.

Takımın tecrübeli oyuncularından Hüseyin Çimşir,"Böyle yenilgiyi bizlerde kabul etmiyoruz. Ancak her takım bunları yaşıyor. İnanıyorum ki bunu çabuk atlatacağız. Takım halinde iyi olduğumuz biliyoruz ve ayağa kalkacağız."diye konuştu.


Gökhan Kaba kendisini hazırlıyor

Sakatlıktan yeni yeni kurtulan Gökhan Kaba, büyük ihtimalle Göztepe maçında takımdaki yerini alabilecek. En azından teknik direktör Mustafa Uğur, bu oyuncuyu 18 kişilik kadroya  dahil edecek.

Sıkıntılı bir haftayı geride bıraktıklarını anlatan Gökhan Kaba,"Yenebileceğimiz bir takıma yenildik. Bir an önce bu durumdan kurtulmalıyız. Artık Göztepe maçını düşünüyoruz. Artık bu maçı alıp diğer yenilgiyi unutacağız."dedi.


Berat şüpheli...

Takımın başarılı stoperlerinden Berat, yine sakatlıkla boğuşuyor. Daha önce menüsküs tedavisi gören  Berat, Kartal maçında bileğinden sakatlanmış Tavşanlı maçına ise sakat sakat çıkmıştı. Berat bu maçta aynı bölgeden sakatlanıp oyundan çıktı.

hafta içi yapılan tedavilerinde durumunun şüpheli oldğu gözlemlenen Berat, büyük ihtimalle Göztepe maçında forma giyemeyecek. Herşeye rağmen teknik direktör Mustafa Uğur, bu oyuncuyu mercek altına alacak.