Elazığspor karşılaşmasıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunup, Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, mücadelenin kendileri açısından oldukça önemli olduğunu hatırlatarak, söz konusu müsabakada fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans vererek, onların performansını yakından görme fırsatı bulduğunu anlattı. Rakipleri karşısında iyi mücadele etmelerinin yanında takım savunmasını da çok iyi yaptıklarını kaydeden Çolak, "Ligde Beypazarı Şekerspor haricindeki tüm
maçlarda kalemizde gol görmüştük. Elazığspor karşılaşmasındaysa öncelikli hedefimiz gol yememekti. Takım savunmasını iyi yaptık ve bunun doğal bir sonucu olarak da rakibe gol sevinci yaşatmadık" dedi.

"ELAZIĞSPOR KARŞISINDA ALINAN SONUÇ BİZİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİL"
2-0'lık farklı galibiyetin kendisi için sürpriz olmadığının altını çizen Durmuş Ali Çolak, açıklamasını da şöyle sürdürdü:
"Ben takımıma inanıyor ve güveniyordum. Zaten Bank Asya 1. Ligi'ne aday bir kadromuz var, biz futbolcularımıza her zaman iyi ve kaliteli oyuncular olduklarını söylüyoruz ama Elazığspor karşısında bunu bir kez daha ispat ettiler. Ortaya konulan mücadeleden, skordan ve oyuncularımın performansından çok memnunum. Bu tablo, takım içindeki forma savaşını da kızıştıracak ve bu durum başarımızı daha da perçinleyecektir."
Önceliklerinin lig olduğunu ve Türkiye Kupası'nda da gidebilecekleri yere kadar gidip, ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymak istediklerini anlatan Çolak, geçmiş sezonları hatırlattı ve kupada iyi sonuçlar alınmasına karşın, aynı başarının ligde tekrarlanamadığını ifade etti.

"İYİ MÜCADELE ETTİK VE SONUNDA KAZANDIK"
Tayfun Özkan'ın, galibiyeti getiren gollere imza atmasının ve golle birlikte takıma geri dönmesinin de sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Durmuş Ali Çolak, kendisinden aynı başarıyı ligde de göstermesini beklediğini söyledi. Tayfun Özkan ise, Elazığspor karşısında her ne kadar çok fazla forma şansı bulamayan isimlerle sahaya çıkmalarına karşın, rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bu sonuç bizim için sürpriz değil, sonuçta biz de Bank Asya 1. Lig'e aday bir takımız.
Elazığspor'da geçen sezon bu ligdeydi. Ancak sahada iyi oynayan ve sonuca ulaşan, golleri ardı ardına bulan taraf da bizdik. Türkiye Kupası'nda çok fazla bir hedefimiz yok ama gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Önceliğimiz lig" diye konuştu.