Takımdan ayrı kalmanın üzüntü verici olduğunu dile getiren Özgür Öçal," Play-off'a kalmamız için bu maçı almamız gerekiyor. Gerekli mücadeleyi arkadaşlarım verecek. Tribünde kalbim onlarla olacak."şeklinde konuştu.

-------------------------------

Sağ beke iki aday...

5-5'lik Buca maçında Rıdvan, sağ bekte forma giymiş ve başarılı olmuştu. Ancak sakatlığı nedeniyle 1461 Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alamadı.  Trabzon deplasmanında stoper oynayan Ufukhan bu kez zorunlu olarak sağ bekte forma giydi ve başarılı oldu. Şimdi bu bölgeye hem Rıdvan hem de Ufukhan göz kırpıyor.  Teknik direktör Mustafa Uğur, iki isim arasında karar vermek zorunda. Maç saatine kadar forma bir ismi gidecek.

-----------------------

A2, Göztepe'ye yenildi

Adana Demirspor'un A2 takımı deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Kötü zeminde ve hakemin kötü yönetimiyle oynanan karşılaşmayı mavi lacivertliler 1-0 kaybetti. Teknik direktör Cengiz Hoşfikirer,"mazerete sığınmadan kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçı almalıydık ancak kaybettik. Şimdi perşembe günü Antalyaspor ile Adana'da oynayacağız. bu maçı alırsak dördüncü sıraya yerleşeceğiz. Oyuncularıma güveniyorum."dedi.

Minik öğrenciler galibiyet sözü aldı

 

37 kişilik sınıfın tamamının Demirsporlu olduğu Cebesoy İlköğretim Okulu

1-D sınıfı öğrencileri, Adana Demirspor’un idmanını ziyaret ederek tatlı ikram

etti.

Mavi-lacivertli formalarını giyen minik öğrenciler, ellerindeki dövizlerle

tesislere geldiler. ADS tezahüratları yapan minik öğrenciler futbolcularla çok

güzel vakit geçirdiler.

Minik öğrenciler bu hafta oynanacak olan Gazianteph Büyükşehir Belediyespor maçına gelecekmlerini dile getirirken, sohbet ettiktleri futbolcu ağabeylerinden galibiyet sözü istediler. Onlarda, minik taraftarlara galibiyet sözü verdiler.

------------------------------------

Efsaneler onur konuğu...

 

Adana Demirspor efsane isimleri Coral, Füze Selami, Kartal Yaşar, Mudo Cengiz ve Çaça Yüksel'i  bilindiği üzere önceki gün Vali Hüseyin Avni Coş makamında kabul edip hizmetleri nedeniyle plaket verip teşekkür etmişti.  Demirspor Başkanı Önder Serin de efsane isimleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına onur konuğu olarak davet etti. 

Demirspor Başkanı Önder Serin," Demirspor tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Coral, Füze Selami, Kartal Yaşar, Mudo Cengiz ve çaça Yüksel'i onur konuğu olarak Antep maçına davet ettik. Biözler onlar sayesinde Demirsporlu olduk. Bayrağı daha  yukarıya taşımak ve onlara layık olabilmek için çabalayacağız."dedi.

-----------------------------------------