İlk yarının sona ermesinin ardından Demirspor, 4 oyuncu ile yollarını ayırdı. Bu oyuncular Hasan Emre Balcı, İrfan, Engin ve Bilal olarak kamuoyuna bildirildi. Demirspor yönetimi gelişmelerini yakından izlerken rotayı dış transferi çevirdi. Dış transferde yanlış yapmak istemeyen yönetim ve teknik heyet neredeyse 24 saat mesai yapıyor.

Teknik direktör Mustafa Uğur'un Adana'ya gelmesinin ardından Başkan Önder Serin, yöneticilerden Ramazan Çimen ile Şerif Güler, kolları iyice sıvarken alıancak oyuncularla görüşmelere başladılar ve belli noktaya geldiler. Bu uğurda da neredeyse evlerinin yolunu unutan  teknik heyet ve yöneticiler bir an önce bu oyuncuları Adana'ya getirmek istiyorlar.

Görüşme yapılan oyuncuların hem Süper ligden hem de PTT 1.liginden olduğu öğrenildi. Yine yapılan görüşmelerde bir yabancı oyuncunun olduğu ve bu oyuncunun forvet olmadığı sızan bilgiler arasında. Buna bağlı olarak teknik heyet ve yönetimin forvet bölgesine Türk oyuncu düşündüğü de öğrenildi.

--------------------------------------------

Teknik heyet 49 oyuncu değiştirmiş

İlkyarı maçlarının sona ermesinin ardından istatistiki bilgiler arasında mavi lacivertli takımın teknik heyetinin ilk yarı maçları boyunca 49 oyuncu değiştirdiği ortaya çıktı. Teknik direktör Mustafa Uğur, bazı maçlarında 3 oyuncu değişikliği hakkının tamamını kullanmadı.

PTT 1.liginde en çok oyuncu değiştiren takımlar 51 oyuncu değişikliğiyle Adanaspor, Bucaspor ve Karşıyaka olarak gözler önüne serildi. Adana Demirspor’da özellikle ikinci yarıda teknik heyetin bu doğrultuda neler yapacağı ise merak konusu

Bugün başlıyorlar

Adana Demirspor’da çalışmalar bugün başlıyor. Takımda verilen tatil sona ererken bugün Aytaç Durak tesislerinde öğleden sonra ikinci yarının startı verilecek. Kadrodan gönderilen İrfan, Bilal, Emre ve Engi, çalışmalara katılmayacaklar.

İrfan’ın Göztepe ile, Emre Balcı’nın Balıkesirspor ile görüştüğü öğrenildi. Forvet oyuncularından Gökhan Kaba ikinci yarının çetin geçeceğini dile getirirken,”Kamp dönemini çok iyi geçirmemiz gerekiyor. Kesinlikle durmadan çalışmalıyız.”diye konuştu.

İyisini almak istiyoruz

Teknik direktör Mustafa Uğur, transferde hata yapmadan en iyisini almak için çalıştıklarını söyledi. Uğur,”Kaliteli bir takıma sahibim. Ara transferde alacağımız oyuncularla bu kaliteyi daha da yükselteceğiz. Tüm çalışmalarımız buna yönelik.”dedi.

İlk yarıda yapılan hatalar üzerinde çalışmalar yaptığını da sözlerine ekleyen Mustafa Uğur,”Bizim için önemli olan hataya hatayla gitmemek. Oyuncularımızı kamp döneminde buna yönelik çalışmalar yaparak uyaracağız.”diye konuştu.