Adana Demirspor: 1 - Beypiliç Boluspor: 1
Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Emre Malok, Orkun Aktaş, Erkan Akbulut

Adana Demirspor: Zubas, Okan Alkan, Tarık Çamdal, Tayyib Talha Sanuç, Rassoul, Sedat Şahintürk (Dk. 46 Kosecki), Sinan Kurt (Dk. 89 Süleyman Koç), Traore (Dk. 60 Samed Ali Kaya), Hasan Kılıç, Mehmet Akyüz (Dk. 68 Aosman), Pa Dibba

Beypiliç Boluspor: Mosquera, Muhammed Bayır, Oğuzhan Berber, Fethi Özer, Ali Keten, Marlinho (Dk. 46 Burak Asan), Mihajlovic (Dk. 57 Melih Okutan), Tugay Kaçar (Dk. 80 Burak Bekaroğlu), Bekir Yılmaz, Gökhan Sazdağı (Dk. 69 Araz Abdullayev), Mertan Caner Öztürk (Dk. 69 Hamza Gür)

Goller: Dk. 44 Sedat Şahintürk (Adana Demirspor), Dk. 45+2 Mertan Caner Öztürk (Beypiliç Boluspor)

Sarı kart: Dk. 90+5 Kosecki (Adana Demirspor

Adana Demirspor'da teknik direktör Ümit Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı birçok pozisyonu değerlendiremediklerini söyledi. 
Oyuncularının maçın 60 dakikasında çok iyi oynadığını kaydeden Özat, şöyle konuştu:
"Adana Demirspor, son 3-4 sezonda böyle bir oyun görmemiştir. Oyuncularımız her şeyi denedi. Dünya standartlarını uyguluyoruz ama VAR sistemini yapamıyoruz. Lehimize de aleyhimize de yanlış olmasın. Böyle penaltıya kargalar güler. VAR olsun, ondan sonra penaltıyla başımız gözümüz üstüne. Aslında hakeme de bir şey diyemiyorsun. Oyuna sonradan giren oyuncular Samed Ali Kaya ve Aosman'dan beklediğim verimi alamadım. Mehmet Akyüz durgundu. Durgun olmasa oyun çok daha farklı yerlere gidebilirdi. Eksiklerimizi göreceğiz. Kazanamadığımız için üzgünüz. Artık Ankaraspor maçına bakacağız."