Aldığı başarılı sonuçlarla yeniden zirve yarışında 'bende varım' sinyalini veren mavi-lacivertliler denizli Belediye yenilgisi üzerine keyfi kaçtı. Tüm futbolcular hala yenilginin şokunu yaşıyor.
Teknik direktör Durmuş Ali Çolak maç sonu yaptığı açıklamada, "Üzülmemek elde değil. İyi mücadele ettiğimiz maçı iki hatamızdan yediğimiz golle kaybettik. İyi bir avantaj yakalayacaktık ama bu maçta olmadı. Artık bu yenilgiyi unutup biraz daha dersimize çalışıp az hata ile yolumuza devam etmek istiyoruz. "şeklinde konuştu.
Maç sonunda Denizli Belediyesporlu oyuncular 10'u geçmeyen taraftarıyla deyim yerindeyse şampiyon olmuşcasına sevindiler. Maç boyuncu 1-9-1 sistemiyle oynayan denizli Belediyesporlu oyuncular elde ettikleri galibiyetiyle coşkuyla kutladı. Denizli takımının teknik heyeti ise hedeflerinin zirve olduğunu açıkladı.
----

Bugün başlıyorlar
Adana Demirspor'da çalışmalar bugün başlıyor. Dünü tatil yaparak geçiren mavi-lacvertlilerde hafta sonu oynanacak olan Sarıyer maçının hazırlıklarına start verilecek. Kart cezalısı İlhan Aydoğdu, bu maçta forma giyemeyecek. Sol bek Uğurtan ise üç kart sınırında duruyor.
---
Metin Aktaş üzüntülü
Demirspor'un Denizli maçında yediği iki golde de hatası bulunan Metin Aktaş, hayli üzüntülü. Kornerden iki gol yiyen Metin Aktaş,"Çok üzgünüm. Bu maçı unutup Sarıyer maçına bakmamız gerekiyor. Yenilgi nedeniyle tüm taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyorum."diye konuştu.
----
Taraftar yine destekledi

Demirspor'un taraftarı yine takımına destek verdi. 300'e yakın Demirspor taraftarı Denizli'ye kendi imkanlarıyla gelirken 90 dakika futbolculara destek verdiler. Takım geriye düştüğünde "maçı bırakmayın" tezahuratında bulunan taraftarlar hakemin bitiş düdüğüne kadar tezahuratlarına devam ettiler. Maç sonunda ise yenilgiye rağmen mücadeleleri nedeniyle futbolculara moral verdiler.