Adana Demirspor’da camia yönetimden yeni sezonla ilgili açıklamalar ve çalışmalar beklerken yine talihsiz bir haber geldi. Yaklaşık bir ay önce Aytaç Durak tesislerinin elektriği borcu yüzünden kesilmişti. Önceki gün de yine aynı işlem yapıldı ve borcu nedeniyle tesislerin elektriği kesildi. Aytaç Durak tesisi iki gün karanlıkta kaldı.

Adana Demirspor’un mevcut yönetimi bu konuda açıklama yapmazken, kesintiyi önlemek için gerekli borcun yatırıldığı da gelen bilgiler arasında. Taraftarlar ise Demirspor’da tesislerin elektriğinin kesilmesinin talihsizlik olduğunu dile getirdiler. Kulüpteki bu olumsuzluk endişeyle takip edildi.

Hareketlilik yok…

PTT 1.ligindeki takımlarda yavaş yavaş hareketlilik başlarken Adana Demirspor’da bu durum henüz yok. Denizlispor gibi, Şanlıurfaspor gibi takımlarda yeni sezon haritası belirlenirken Adana Demirspor’da suskunluk devam ediyor.

Demirspor’un mevcut yönetimi bilindiği üzere önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’yü ziyaret etmişti. Yapılan toplantıda Başkan Sözlü, ilerleyen günlerde yeniden bir görüşme yapılacağını yönetim kuruluna iletti.