Çok sayıda taraftarların yer aldığı Kebap ve Şalgam gününde takım otobüsünün alana girdiği andan itibaren meşaleler yakılırken uzun süre 'Şampiyon Şimşekler' tezahüratları yapıldı.
Oyuncular taraftarlarla yakından ilgilenirken bol bol fotoğraf çektirdiler. Öte yandan kaptan Osman Demir ve İlhan Aydoğdu ile bazı oyuncular güvercin uçurdular.Bazı taraftarlar yanlarında getirdikleri mangallarıyla güne katılırken bir çoğu ise bir firma tarafından kurulan mangaldan kebap alarak gönüllerince eğlendiler.

"BU TAKIMA GÜVENİN"

Alkışlar altında kurulan standa çıkan Kulüp Başkanı Bekir Çınar sözlerine 'Hoşgeldiniz Şehrin Asi Çocukları' diye başladı.Bu yıl ikincisi yapılan Kebap ve Şalgam gününe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Başkan Bekir Çınar, "Bu güzel günde sizleri yanımızda görmek bize onur veriyor. Çok güzel bir hava ve takımımızla birlikte günümüzü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Daha önceden de söyledim ve yine söylüyorum; son zamanların en karakterli ve en onurlu oyuncularıyla birlikte çalışıyoruz. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Bu çocuklara sonuna kadar güvenin ve her zaman destek vererek onları yalnız bırakmayın. İnşallah takımımız bizi hedefimize ulaştıracaktır" diye konuştu.

 

"16 MAYIS'I BEKLEYİP GÖRECEĞİZ"

Öte yandan Teknik Direktör Hüseyin Özcan, yardımcıları ve oyuncular standa çıkarak taraftarlara seslendiler.İlk olarak konuşma yapan Hüseyin Özcan, Demirspor camiasının ne kadar büyük olduğunu her zaman söylediğini ve bunu her zaman tekrar edeceğini belirtti.

"ADANA DEYİNCE AKLA, KEBAP, ŞALGAM VE DEMİRSPOR GELİYOR"

Takım kaptanı Osman Demir ise, Adana Demirspor camiasının çok büyük olduğunu ve Mavi-Lacivertli formayı giydikleri için son derece gururlu olduklarını söyledi.Demirspor'un Adana'nın kültürü haline geldiğine dikkat çeken Osman, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şampiyonluğun herkesin arzusu olduğunu anlatan Özcan, "Hep birlikte 16 Mayıs'ı bekleyip göreceğiz. Bu hepimizin isteği. Hep birlikte el ele, gönül gönüle, omuz omuza vererek başarılı olmak için çok çalışmalıyız. Ben ve oyuncularım adına söz veriyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şehrin asi çocukları olan taraftarlar burada. Şehrin asi çocukları olan oyuncular da burada. Yarın ki maçı hep birlikte izleyip göreceğiz. İnşallah hedefimize ulaşacağız" dedi."Herkesin tabi ki ortak olarak birleştiği nokta şampiyonluk. Ben arkadaşlarım adına söz veriyorum; elimizden gelenin en iyisini yaparak hedefe ulaşacağız. Adana Demirspor çok büyük bir camia. Zaten Adana deyince akla 3 şey gelir. Kebap, Şalgam ve Adana Demirspor. Bu büyük bir olay. Buraya kadar gelip bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra taraftarlar uzun süre 'Büyük kaptan' şeklinde tezahürat yaptılar. İlerleyen saatlerde ise canlı müzik eşliğinde oyunlar oynanırken, halay çekildi.Kebap ve Şalgam Günü'ne Demirsporlu yöneticiler, Emniyet Müdür Yardımcısı Bayram Tekin ve çok sayıda taraftarlar katıldı.