Dünyanın en iyi futbolcularının dahi böyle zamanlar yaşadığını belirten Aktaş, "Hangi futbolcunun her vurduğu gol oluyor. Guiza dünya çapında kendini ispatlamış bir golcüdür. Forvet mevkiinde oynayan kişiler belirli dönemde gol atamama stresine girebilirler. Taraftarların bu tür oyunculara daha çok destek verip alkışlaması gerekiyor. Kimse sahaya yenilmek için çıkmaz. Aynı Guiza´yı kupa maçında attı golden sonra kamuoyu yere göğe sığdıramıyordu. Futbolcu kulübede oyundan çıktıktan sonra yaşadığı stresi ve gol atamama sıkıntısı yüzünden gözyaşlarını tutamadı. Futbol oynamak kolay bir iş değil´´şeklinde konuştu.

Ligin kritik haftalarına girdiklerini hatırlatan golcü futbolcu, takım olarak sadece Buca maçını düşündüklerini söyledi. Şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig´e çıkmayı istediklerini aktaran Aktaş, "Teknik heyetimiz , takım Kaptanımız her an yanımızda. Taraftarımızda bu işe inandığını açıkça gösterdi. Bizlerde üzerimize düşeni yaparak Süper Lig coşkusunu bu şehre yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.Mali Müşavirlerden tatlı ziyafetiBucaspor maçı öncesinde Adanasopr´a kurum ve kuruluşlar da büyük destek veriyor. Adana Mali Müşavirler ve Meslekte Birlik Derneği antrenman öncesinde takıma tatlı ikram ederek başarı dileğinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Kadı, Bucaspor maçında futbolculara ve teknik heyete başarı dilerken, " Adana´da ´bayrak as kampanyası´ başlatılmasını istiyoruz. Ben ve yönetim kurulumuz Pazartesi günü 5 Ocak stadında olacağız. Herkesi bu zorla maçta takımı desteklemeye davet ediyorum" dedi.