PTT 1.liginde sezon bu hafta sonu oynanacak olan maçlarla sona erecek. Adana Demirspor ise geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında ligi bitirdi. Yani bu haftayı bay geçirecek. Yeni sezon öncesinde biten lig ile birlikte Demirspor adeta sessizliğe büründü. Yönetim kurulundan yeni sezonla ilgili henüz net açıklama gelmedi. Daha doğrusu hiç açıklama gelmedi.

Ancak önceki gün Teknik direktör Ercan Albay, Sportif direktör Ercan Albay ve antrenör Arman Bozkaya basın toplantısı düzenleyerek sezonun değerlendirmesini yaptı. Yapılan açıklamalarda teknik direktör Ercan Albay, küme düşme potasındaki Demirspor’u 32 puanda aldıklarını ve kümede tuttuklarını dolayısıyla başarılı bir teknik heyet olduklarını dile getirdi.

Ercan Albay daha sonra 1,5 yıllık anlaşmalarının bulunduğu ve transfer çalışmalarını tamamlayarak Demirspor’un şampiyonluk reçetesinin ellerinde bulunduğunu dile getirdi. Bu açıklamalar gazete ve televizyon ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Camia büyük ölçüde Ercan Albay ve ekibine büyük destek verdi.

Diğer takımlar transfere başladı

Adana Demirspor’da teknik heyetten ses gelip yönetim kurulu susarken, diğer takımlarda transfer çalışmaları başladı. Önümüzdeki günlerde play-off oynayacak Samsunspor şimdiden kolları sıvarken kanat oyuncusu Canberk ile anlaşmaya vardı.

Samsunspor ile birlikte birkaç takım daha futbolcularla ön görüşme yapmaya başladı. Hal böyle olunca da Adana Demirspor için sıkıntılı bir dönemin başladığı gibi görülüyor. Taraftarların tek isteği iyi bir takımın kurulması.



ALTYAPI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor Kulübü’nün Altyapı seçmeleri için geçtiğimiz günlerde başlattığı kayıtlar devam ediyor.

1999 ile 2007 doğumluları kapsayan kayıtlar, kulübün sular mevkiindeki altyapı tesislerinde yapılmaktadır. Kayıtlarda öğrencilerden nüfus cüzdanları, sağlık raporu ve 10 TL kayıt ücreti istenmektedir.

Adana Demirspor Kulübü Altyapı Teknik Sorumlusu Rasin Gürcan, geleceğin büyük futbolcuları ve kalecilerini Türk futboluna kazandırmak amacında olduklarını söyledi. Gürcan seçmelerin 2 Haziran’da başlayacağını bildirdi.

Yapılacak seçmelerde program şöyle olacak:

1999-2000 doğumlular; Pazartesi - Çarşamba saat:08.30

2001-2002 doğumlular: Salı – Perşembe saat: 08.30

2003-2004 doğumlular: Pazartesi – Çarşamba saat : 17.00

2005-2006-2007 doğumlular: Salı Perşembe saat 16.00