Tanju Çolak, Anderson ile birlikte özel mülakat veren Başkan Sancak iyi bir ekip kurduklarını belirtti.

Adana Demirspor, Manchester United’ın eski futbolcularından Anderson’u kadrosuna kattı. Mavi-lacivertli ekip, son olarak ülkesinde Coritiba forması giyen 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun transferini “Rüya değil gerçek” mesajıyla duyurdu.

Porto’da başladığı Avrupa kariyerinde 8 sezon boyunca Manchester United forması giyen Anderson, İngiliz ekibiyle 2008 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. 2013-2014 sezonunda İtalya’da Fiorentina macerası yaşayan Anderson; Gremio ve Internacional formaları da giydi.

Anderson yaptığı açıklamada:

“Burada olmaktan çok mutluyum. Takımı Süper Lig’e çıkarmak için elimden geleni yapacağım. 2 hafta içinde en iyi durumuma geleceğim. Takımı Süper Lig’e emin adımlarla çıkaracağım.

“Buraya gelmeden önce Quaresma, Pepe ve diğer arkadaşlarımla konuştum. Sıcak konusunda bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Daha önce Türkiye’den teklif aldım ama başkanımızın teklifi en iyi teklifti. Burada evimde hissedeceğim garantisini verdiler. Ailem de buraya geldiğim için mutlu. Bu takımı Beşiktaş, F.Bahçe, G.Saray gibi takımlarla karşılaşmak için Süper Lig’e çıkaracağım.”