Kendi sahasında oynanan maçta Tuzlaspor'u Sheju, Traure ve Yunus'un golleriyle 3-1 yendi. Maçın ardından sevinç gösterileri güzeldi. Ancak Adana Demirspor'da en büyük sorunlardan olan rehavet konusunda dikkat edilmesi gerekiyor. 

Erzurum galibiyetinden sonra şampiyon gibi karşılanan Adana Demirspor'un kendi sahasında Altay ile berabere kaldığını unutmadan, işi ciddi ve profesyonelce yapmaya devam etmek gerekiyor. 

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Ramazan Keleş, Serdar Diyadin, Murat Şener

Adana Demirspor: Zubas, Tayyip Talha Sanuç, Chedjou, Okan Alkan, Rassoul, Gökhan İnler, Traore (Dk. 70 Sinan Kurt), Hasan Kılıç, Yunus Akgün (Dk. 80 Sedat Şahintürk), Mehmet Akyüz, Pa Dibba (Dk. 39 Emircan Altıntaş)

Tuzlaspor: Angeler, Erdem Özgenç, İsmail Konuk, Tarık Tekdal, Yasin Güreler (Dk. 46 Cajic), Aosman (Dk. 59 Vedat Bora), Gökcan Kaya, Ahmet Yazar (Dk. 85 Özgür Can Özcan), Arif Morkaya, Pucko (Dk. 30 Onat Kutay Kurt), Thuram

Goller: Dk. 12 Chedjou, Dk. 18 Traore, Dk. 45 Yunus Akgün (Adana Demirspor), Dk. 86 Thuram (Tuzlaspor)

Sarı kartlar: Dk. 10 Tarık Tekdal, Dk. 47 Onat Kutay Kurt, Dk. 71 Arif Morkaya, Dk. 71 Angeler, Dk. 71 İsmail Konuk, Dk. 90+4 Özgür Can Özcan (Tuzlaspor), Dk. 37 Rassoul (Adana Demirspor)

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, m sonu yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;

Tuzlaspor'a karşı net bir skor, iyi bir oyunla kazandığımız için çok mutluyum. İlk 45 dakika çalıştığımız bütün varyasyonları denedik ve 3-0 devre arasına girdik. Daha çok çalışmamız lazım. Maç maç bakıyoruz. Bugün sevineceğiz ama yarın Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Hedefimiz net şampiyonluk. Direkt Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bu galibiyeti başkanımız Murat Sancak'a hediye ediyoruz