"VAR MÜDAHALE ETMEDİ ZATEN"

"Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm" diyen Uğurlu, "Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi." ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un Adana Demirspor'u 3-1 yendiği karşılaşmada verdiği penaltı kararıyla tartışmaların odağına oturan hakem Yaşar Kemal Uğurlu, TV100'de eski hakem Deniz Ateş Bitnel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ÖBÜR AÇIDAN GÖRSEM PENALTIYI VERMEZDİM"

Tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Uğurlu, "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi. İlk yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin sebebi de aklımın oğlumda olması." ifadelerini kullandı

VAR PENALTI OLUŞUNMUNA DEĞİL KURTARILAN PENALTIYA MÜDAHALE ETTİ

Geçtiğimiz hafta da VAR sistemi Adana Demirspor- Çaykur Rize maçında 2 penaltı ve kırmızı kart pozisyonları dahil Adana Demirspor'un hiç bir pozisyonu için devreye girmemişti. Bu hafta da Penaltı pozisyonunun oluşumunda devreye girmeyen VAR sistemi Muriç'in kurtarması sonucu VAR devreye girmiş ve penaltı atışının tekrarlanmasını sağlamıştı.