Düzenlediği basın toplantısında , takımdaki tüm oyuncuların formayı giyebilecek kapasitede olduğunu, ancak genç oyuncuların fiziksel ve psikolojik olarak tam anlamıyla hazır olmadıklarını söyleyen Hüseyin Özcan, “Antrenman sahasına çıkıp performanslarını sergileyen tüm oyuncuların benim gözümde eşit şansa sahipler. Çok önemli bir Elazığspor müsabakası oynadık. Ben burada genel olarak genç oyuncularımı yanımda oturtarak korudum. Çünkü ileride daha oynayacağımız maçlar var. Yine bu gençlerimizi o maçlarımızda bu kez oynatarak tekrar koruyacağım” şeklinde konuştu.

 Elazığspor’un, bürokratıyla, sivil toplum örgütleriyle yani tüm şehir olarak bütünleşen bir takım olduğunu ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Özcan, “Cumartesi günü işte böyle bir takım ile karşılaştık. Biz Adana olarak neden birlik ve beraberliği sağlamayalım. Biz birçok zorluklar, sakatlıklar ve gençlerimizi kazandırma mücadelesi veren bir süreçte başarıya koşuyoruz. Birlik ve bütünlüğü sağlayarak hedefimize daha kolay ulaşabiliriz” diye konuştu.

 Takımdaki sakat futbolculara da değinen Adana Demirspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Osman’ın Belediye Vanspor maçında forma giymesinin zor olduğunu, Cihan’ın durumunun yarın belli olacağını bildirdi. Süleyman’ın arka adalesinde bir sorunu olduğunu dile getiren Özcan, İlhan’ın durumunun ise iyi olduğunu açıkladı.