Adana Demirspor'da hafta sonu oynanacak olan Tavşanlı maçının hazırlıkları tamamlandı. Ancak mavi lacivertliler tam anlamıyla bu maça hazırlanamadan bugün yola çıkacaklar.  Demirspor, toplamda sadece iki antrenman yapabildi.
Geçtiğimiz pazartesi günü Kartalspor ile 20.00'da karşı karşıya gelen Adana Demirspor, sağnak yağmur altında zorlu bir mücadeleden sonra rakibini yenme başarısını gösterdi. Teknik direktör Mustafa Uğur, doğal olarak salyı günü oyuncularına izin verdi.
Çarşamba günü haftanın ilk idmanını yapan ve Tavşanlı hazırlıklarının startını veren mavi lacivertliler dün de ikinci idmanı yaptı. Oyuncularına fazla yüklenemeyen teknik patron Mustafa Uğur, yapılan koşu çalışmasının ardından dar alanda çift kale çalışması yaptırdı. Daha sonra ise idman sona erdi.
Ve dün akşam kampa giren Adana demirspor kafilesi bugün sabah uçağı ile Adana'dan uğurlanacak. Teknik direktör Mustafa Uğur,"Yapılan proğram naticesinde sadece iki idman yapabildik. Ancak önemli değil. Şimdiye kadar mazeretlerin arkasına sığınmadık. Yine mücadelemiz sürecek."dedi.