Hemen hergün değişik bir kulüp adıyla transferi anılan Lawal, şimdilerde Afrika kupası için Milli takımının kampına katıldı.  Son Samsun maçında da elinden gelen mücadeleyi gösteren Lawal, galibiyetin gelmesini sağlayamadı.

Siyahi oyuncuyla ilgili olarak Gençlerbirliği, Trabzonspor, İstanbul Belediye, Mersin İdman Yurdu ve irili ufaklı bir çok kulüp talip. Özellikle Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Giray Bulak, Lawal için takas önerirken başarılı oyuncuyu kiralamak istiyor. Daha doğrusu Giray Bulak'ın Lawal aşkı bir türlü bitmiyor. Demirspor ise  Mersin'den 2,5 Milyon Euro istedi.

Asıl konu ise  Süper ligde mücadele veren İstanbul Belediyespor'un Lawal için devreye girmesi. Bu konunun komedi bölümü ise İstanbul ekibinin Lawal'a karşılık 750 Bin Euro önermesi. İstanbul ekibinin bu teklifi tüm herkesi adeta güldürdü. Açıkçası Lawal'ı almak isteyinin cebi biraz yanacak.

Lawal ne yaptı?

Transferin gözdesi Lawal, başarılı futboluyla dikkatleri üzerine çekti. İlk oynadığı Adanaspor maçında farklı galibiyetin temelinde Lawal vardı. 4 Sırt nurasını alan Lawal, 10 lig maçında toplam 896 dakika mücadele etti. 5 Sarı kart gören Lawal, sadece 1 gol atabildi.

--------------------

 Transfer için yoğun mesai

Teknik direktör Mustafa Uğur'un raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek oyuncuların belirlenmesinin ardından yönetim kurulu transfer için yoğun mesai yapmaya başladı. Transferle ilgili bir çok isim üzerinde dunuluyor.

Demirspor'un talip olduğu 4 oyuncuyu Süper lig kulüpleri bırakmıyor. Dolayısıyla mavi lacivertliler transfer listesinde yer alan diğer isimlere yöneldi. Bu anlamda yönetim kurulu sezon başında olduğu gibi yine hedefi 12'den vurmak istiyor.

--------------


Oynayacak oyuncular alacağız

 

Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen, ara transferde takıma direkt girecek oyuncuları alacaklarını dile getirdi. Resmi transferin başlamadığını belirten Çimen, arayışların devam ettiğini de dile getirdi.

Aceleci davranmayacaklarını açıklayan Ramazan Çimen,"Hata yapmak istemiyoruz. Listemiz hayli kabarık. Bu amaçla en iyisi ve ucuzunu alabilmek için titiz çalışıyoruz. Camiamız merak etmesin."dedi.

----------------------------

Cumartesi başlıyorlar

Takımda verilen izin cumartesi sona eriyor.  Adana'ya dün gelen teknik direktör Mustafa Uğur, ilk olarak yöneticilerle masaya oturdu. Yapılan görüşmelerin tek konusu, transferde alınacak futbolcular.

Bu konuda teknik direktör Mustafa Uğur, yöneticileri yönlendirirken, eksik bölgelerin tamamlanması için gayret gösteriyor. Teknik direktör Mustafa Uğur, eksik yerlerin tamamlanması gerektiğini açıkladı.