Turuncu Beyazlı takımda sakatlığı devam eden kaleci Tolgahan ve antrenman eksiği bulunan İlkem forma giymeyecek.Tecrübeli oyuncu Tuna Üzümcü’nün de cezası sona erdi.Son çalışmasını Denizli’de yapacak olan takım daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.
Mbilla antrenmanda yer aldı
Hafta başından bu yana sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan siyahi oyuncu Mbilla bugün yapılan çalışmada yer aldı.Isınma hareketlerinin ardından takıma katılan golcü futbolcu çift kale maçta da yer aldı.
Kupada rakip T.Karadeniz
Bu arada Zirrat Türkiye Kupası 4.Turunda Adanaspor’un rakibi T.Karadenizspor oldu.Karşılaşma Adana 5 Ocak Stadında oynanacak.
Akgül 50. Yaş gününü kutladı
Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül 50.yaş gününü teknik heyet ve futbolcularla beraber kutladı.Antrenman sonunda kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü karşısında duygulanan Akgül mumları futbolcularla beraber söndürdü.Teknik Direktör Levent Eriş ve futbolculara teşekkür eden Hamza Akgül’’ Rize galibiyeti bana en büyük hediye oldu.İnşallah daha mutlu ve güzel günler yaşayacağız.Adanaspor Ailesi’nin en kötü günü böyle olsun.Eminim Denizli deplasmanında bu takım yine tüm Adana’yı sevindirecektir’’dedi.