Son çalışmasını İzmirspor Tesislerinde yapan Turuncu Beyazlı takımda moraller yerinde.18 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer aldı.
Tolgahan,Yaşar,İzzet,Koray,Berk,Onur Demirtaş,Onur Akbay,Fevzi,Okan,Talha,Cem,Kibong,Mbilla,Rahman,Fahri,Bülent Bölükbaşı,Adnan ve Emrah Bedir.
İzmir Adanalılar Derneğinden ziyaret..
Takımın son yaptığı çalışmayı İzmir Adanalılar Derneği  Yöneticileri de izledi.Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül,Teknik Direktör Levent Eriş ve Takım Kaptanı Bülent Bölükbaşı’na çiçek veren dernek yöneticileri ve taraftarlar Turun Beyaz Bayrak’ta açtılar.Antrenman sonunda ise İzmir Adanalılar Derneği futbolculara tatlı ikram ettiler.
Eriş’’ Mutlaka puan almalıyız’’
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş  hafta başından bu yana iyi çalıştıklarını ve puan almak istediklerini söyledi.Futbolculara güvendiğini söyleyen deneyimli teknik adam’’ Bucaspor genç ve dinamik bir takım.Geçen hafta aldığımız galibiyetin anlam kazanması için İzmir’den puanla dönmeliyiz.Son çalışmamıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan İzmir Adanalılar Derneğine de teşekkür ederiz’’dedi.