Masa Tenisi sporu ve Adana’nın bu branştaki durumu tüm detaylarıyla konuşulurken, dinleyiciler  0552.719 09 49 WhatsApp hattına soru ve eleştirilerini ileterek programa katıldılar..
Perşembe günleri saat 9:49’da yayınlanan sporun tüm detaylarıyla ele alındığı deneyimli gazeteci-radyocu Kamil Yalçın Göl’ün hazırlayıp-sunduğu “SPOR EKSTRA” isimli program Radyo Pembe’de yine fark yarattı..

ASKF’YE RAMAZAN ÇİMEN GİBİ BAŞKAN LAZIM

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Akdeniz Bölgesi Sorumlusu, eski Adana Defterdarı ve CHP Milletvekili Kemal Sağ, sporun içerisinden gelen ve sporun ruhunu çok iyi bilen Ramazan Çimen’in amatörler için büyük bir şans olduğunu belirterek, “Türkiye’nin en ciddi organizasyonlarından Adana’nın gururu olan Uluslararası Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nı 7 yıldır yapıyoruz. Sürekli davet etmemize rağmen Sayın Bozan bir kez teşrif etmediler. ASKF sadece futbol mudur, o zaman seçimde sadece futbol kulüpleri oy kullansınlar. Bizler yaşamını amatör spora vermiş kişiler olarak ASKF’nin bu anlayışına tepki gösteriyoruz. Adana amatörü birleştirici, sporu bir bütün olarak gören ve branş ayrımı yapmayan Ramazan Çimen gibi bir isim ile hak ettiği yere gelebilir” diye konuştu..