Mavi-lacivertliler, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak olan Malatyaspor maçı hazırlıklarını saat 15.00’da yapılan idmanla sürdürdü. Antrenman sonrası Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Tatlıcı Zeki’nin hazırladığı çeşitli tatlılar ikram etti.

 Adana’nın her iki takımına da başarılar dileyen Kesmez, “Deplasmanda aldığınız galibiyetle, puan farkını tekrar açıldı. Malatyaspor’u da yenerek galibiyet serinize devam edeceğiniz inancındayım. Gurubunuzu lider bitirip inşallah şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atacaksınız. Çok ateşli ve güzel bir taraftarınız var. Zaten centilmen olan taraftarınızı daha da centilmen olmaya çağırıyorum” dedi.

 Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Bekir Çınar, Teknik Direktör Hüseyin Özcan ve futbolculara tatlı ikram eden Kesmez, “Sizler kazanınca şehir bir başka güzel oluyor. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca bir deplasman karşılaşmanıza ben de geleceğim” diye konuştu.

 Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez’in ziyaretiyle daha da güç kazandıklarını belirten Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar, “Emniyet Müdürümüz ve yardımcılarının ziyaretinden büyük onur duyduk. İstatistiklerin de ortaya koyduğu gibi çok huzur dolu bir kentte yaşıyoruz. Emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz.Bu güç birliğiyle başaramayacağımız engel yoktur. Ayrıca bir deplasman karşılaşmasında emniyet müdürümüzü de yanımızda görmek bizlere büyük şeref verir” şeklinde konuştu.

Çınar, Emniyet Müdürü Kesmez’i Cumartesi günü saat 13.30’da Menderes Adası’nda gerçekleşecek olan “2. Kebap ve Şalgam Günü”ne de davet etti. Çanar, “Menderes Adası’nda birlik ve dayanışma örneği göstereceğiz” dedi.

 Mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Hüseyin Özcan ise, emniyet teşkilatını yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

 Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez daha sonra takım kaptanı Osman Demir ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Takım kaptanı Osman, “Bu tabloyu görmek çok sevindirici. Emniyet müdürümüzün futbola ve futbolcuya verdiği önemi yakınen biliyoruz” dedi.

  OTO TAMİRCİLERİ ODASI’NDAN DA DESTEK

 Mavi-lacivertlilerin bir diğer konuğu ise Adana Oto Tamircileri Odası Yönetim Kuruluydu. Oda Başkanı Muhittin Doğan, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar’a çiçek verip, futbolculara da tatlı ikram etti. Doğan, “Adana Demirsporumuzu önce Bank Asya, daha sonra da Süper Ligde görmek istiyoruz” dedi. Çınar, oto tamircileri odasının düzenlediği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.