Gattuso haftanın en iyisi...

Geçtiğimiz hafta Soner Ergençay'ı seçen Demirsporlular, bu hafta da en iyi futbolcuyu İlhan Aydoğdu olarak belirledi.
İdman öncesinde düzenlenen törende İlhan'a hediyesini veren Dernek yöneticilerinden Emrah Tunç, "Taraftarlar olarak yıllardır beklediğimiz başarılı tabloyu özellikle son bir aydır bizlere yaşatan yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularmıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu başarının sezon sonu şampiyonlukla sonuçlanmasını diliyoruz. Beypazarı Şekerspor maçında üstün performans sergileyen İlhan'ı yaptığımız ankette en başarılı futbolcu seçtik. Tüm oyuncularımızı galibiyet için yürekten kutluyoruz" dedi.
Taraftarların gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden  İlhan ise, "Bu hediyeyi tüm futbolcu arkadaşlarım adına alıyorum. Çünkü onlar da en az benim kadar iyi mücadele ettikleri için bu ödülü aldım. Taraftarlarımız bizi bu şekilde onore ediyorlar. Bizlerde dilerim bundan sonra aynı başarıyı sağlarız ve onları mutlu ederiz." şeklinde konuştu.
----------

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2011-2012 sezonu Türkiye Kupası'nın 1.tur kuraları çekildi. Ankara Crowne Plaza'da düzenlenen kura çekimine TFF Yönetim Kurulu üyesi Akif Üstündağ, Profesyonel Maçlar Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile kulüp yöneticileri katıldı.

İlk turda, geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.Lig'de gruplarında ilk 8 sırayı alan 16 takım ve Spor Toto 3.Lig'den Spor Toto 2.Lig'e yükselen 6 takımdan oluşan 22 takım karşılaşacak. Maçlar, 7 Aralık tarihinde tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yenilenen Türkiye Kupası statüsünde grup maçları kaldırıldı. Bu sezon eleme usulüne göre yapılacak olan kupada tüm profesyonel liglerden 57 takım mücadele edecek.

İlk 4 eleme turunun ardından final aşamasına geçilecek kupada, çeyrek final maçları, dördüncü eleme turunda tur atlayan sekiz takım arasında TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.
Kupada yarı final müsabakaları da, çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak. Eşleşmeler, çeyrek final müsabakaları kura çekimi sırasında belirlenecek.
50.Türkiye Kupası finali ise, yarı finalde tur atlayan iki takım arasında tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.
D GRUBU EŞLEŞMELERİ ŞÖYLE:
ŞANLIURFASPOR - YENİ MALATYASPOR
İSKENDERUN DEMİRÇELİK - KONYA TORKU ŞEKERSPOR
ADANA DEMİRSPOR - ELAZIĞSPOR

-----

Bizim için lig önemli

Kupa'da Elazığspor'un çıkmasının ardından değerlendirme yapan teknik direktör Durmuş Ali Çolak,"Baktığınızda ince bir çizgiden geçiyoruz. Bu nedenle bizim için lig daha önemli. Kupada daha çok, forma şansı az bulan oyuncularımıza fırsat vermeyi düşünüyoruz."dedi.

Denizli maçına değinen Çolak,"Ligde iyi bir grafik yakaladık. Denizli Belediye takımını izledim. Mücadeleci bir takım. Bizimde aynı şekilde oynamamız gerekiyor. Denizli ekibini yendiğimiz takdirde durum çok farklı olacak. Öncelikle Demirspor'un galip gelmesi gerekiyor. Rakiplerin ise ne yaptığı bizleri ilgilendirmiyor."diye konuştu.
------
Öğretmenler günümüz kutlu olsun

Dün Öğretmenler günüydü. Basın Sözcüsü Halil Tüm, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Basın Sözcüsü Halil Tüm, "Çocuklarımıza örnek davranışlar kazandıran, doğru bilgiyle donatmak için sabırla görev yapan öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz" dedi.
-----

Takım bugün gidiyor

Adana Demirspor'da Denizli Belediye maçının hazırlıkları dün tamamlandı. Aytaç Durak tesislerinde yapılan idmanın ardından kafile bugün sabah uçağı ile İzmir'e geçecek. Buradan da karayolu ile Denizli'ye geçecek olan mavi lacivertliler maç saatini beklemeye başlayacak. Pazar günü deplasmanda Doğan Seyfi Stadı'nda oynanacak Denizli Belediyespor maçı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Denizli Atatürk Stadı'na alındı. Karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Mavi-lacivertli kafile Cuma havayoluyla Adana'dan İzmir'e geçecek. Buradan da karayolu ile denizli'ye geçecek.
----
Dinçer Gültang vefat etti
Adana futbolunun önemli isimlerinden Dinçer Gültang hayata gözlerini yumdu. Dün acı haberi alan sevenleri merhum Dinçer Gültang'ın evine akın ettiler. Futbolcu oğulları Hasan ve Serkan Gültang da babaevine gelip  taziyeleri kabul ettiler. Dinçer Gültang'ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Kabasal mezarlığına defnedilecek.