Seyhan Baraj Gölü’nde 8 kategoride, 1000 ve 2000 metre mesafede düzenlenen yarışlarda 16 kulüpten 305 sporcu mücadele verdi. Adana Gençlik ve Spor Kulübü ve Kadir Has Üniversitesi 2’şer, Fenerbahçe, Sakarya Gençlik Merkezi, Altınboynuz, Beşiktaş birer birincilik kazandı.  
SEYHAN BARAJ GÖLÜ KÜREK SPORUYLA ŞENLENDİ
Çukurova Üniversitesi Kayıkhane Tesisleri’nde hafta sonu gerçekleştirilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kürek Yarışları’na Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş,  Adana Büyükşehir Belediyesi Kürek,
Van Edremit Belediyesi, Hereke Nuh Çimento, Adana Gençlik ve Spor, Fethiye Belediye, Koç Üniversitesi,  Boğaziçi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi,  İzmir Kürek,  Altınboynuz, Sakarya Gençlik Merkezi, Tuzla Deniz Yıldızı,  Rize Gençlik ve Spor ve İznik Spor kulüpleri katıldı. 1000 metre ve 2000 metre mesafeli yarışlar, genç erkekler, yıldız erkekler, genç kızlar, yıldız kızlar, deniz küreği kadınlar, deniz küreği erkekler, akademi erkekler ve akademi kadınlar kategorilerinde yapıldı. 


İŞTE ŞAMPİYONLAR
Çekişmeli geçen yarışların yaşandığı etkinlikte Adana Gençlik ve Spor Kulübü, genç erkekler ve genç kızlarda, Kadir Has Üniversitesi akademi erkekler ve akademi kadınlarda 2’şer şampiyonluk elde etti. Fenerbahçe yıldız erkekler, Sakarya Gençlik Merkezi yıldız kızlar, Altınboynuz deniz küreği kadınlar, Beşiktaş deniz küreği erkekler kategorilerinde birincilik elde etti. 
İŞSEVEN’DEN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
Birincilikleri kazanın kulüplerin kupalarını ve madalyalarını Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy takdim etti. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhamı İşseven, kürek sporuna gönül verenleri Adana’da misafir eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. İşseven, şükran plaketini Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek’e sundu.