Bank Asya 1.liginde bu sezon farklı bir heyecan yaşanırken ligin eski oyuncuları kurulduğu günden bu yana en mücadeleci karşılaşmaların bu sezon oynandığını söylediler.
Turuncu Beyazlı takımın başarılı futbolcusu Onur Demirtaş kurulduğu ilk yılından itibaren Bank Asya 1.liginde oynadığını ve bu sezonun en dikkat çekici karşılaşmalara sahne olduğunu söyledi.
Şampiyonluk yarışında ve küme düşme hattında kritik haftalara girildiğini belirten Demirtaş ‘’ 19 Yaşında Bu ligde oynamaya başladım. Geçen sezon kapısından döndüğümüz Süper Ligi bu yıl yakalamak istiyoruz.Bucaspor’u yenmemiz durumunda sıralama olarak önemli bir noktaya geleceğiz.Her maçımız Final niteliğinde.Taraftarımız ve Adana Şehri şampiyonluğuna inandı.Takım olarak sürekli bir sonraki hafta oynayacağımız maçlar hakkında değerlendirmelerde bulunuyoruz.Yeni sezonda Turuncu –Beyaz formayı Süper Ligde giymek istiyorum’’dedi.

Buca Maçının Biletleri Pazartesi 13:00’da satışa sunulacak

Bolu maçında Bilet kuyruklarında ve stada girişlerde yaşanan sıkıntıyı giderebilmek için Pazartesi günü saat 20:00’da oynayacak Bucaspor maçının biletleri aynı gün saat 13:00’da satışa sunulacak.Kapılar ise saat 17:00’da açılacak ve seyircilerin stada girişleri kolaylıkla sağlanacak.Yetkililer sporseverlerin yığılma olmaması için biletlerini erken almaları ve maça erken gelmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Adanalıların Altyapıda bulunan Suni Çim sahaya ilgileri büyük…

Altyapıya maddi destek sağlamak amacı ile Adanalıların hizmetine açılan Sunu Çim Saha halktan büyük ilgi gördü.Altyapı sorumlusu Eyüp Arın taşın altına herkesin elini koyması gerektiğini ve bu bağlamda verilecek küçük destek desteğin çok önemli olduğunu kaydetti.Yoğun ilgiden dolayı yer kalmayacağını belirten Arın sahadan faydalanmak isteyenlerin 247 25 10 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları gerektiğine dikkat çekti.

Hazırlıklar sürüyor…

Pazartesi günü oynayacak olan Buca maçının hazırlıkları ise devam ediyor.Cezalı Metin Tuğlu dışında takımda eksik oyuncu bulunmazken  Perşembe günü A2 takımla bir taktik çift kale yapılacağı açıklandı.

Not: Bu hafta boyunca antrenmanlar saat 18:00’da başlayacaktır