TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Ali Coşkun Eken, Mehmetçik Vakfı’nın ismi ve logosunu mavi-lacivertli formalarında taşıyarak destek veren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar’a teşekkür plaketi verdi.

 TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Eken, Adana Demirspor Kulübü İdari Binası’nı ziyaret etti. Adana’nın güzide kulübü Adana Demirspor formasında Mehmetçik Vakfı’nın isim ve logosunu görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren emekli kurmay albay Ali Coşkun Eken, “Tarihi kulübümüz daha önce de bir maçın hasılatı olan 11 bin TL’yi vakfımıza bağışlamıştı. Şimdi de formalarının göğüs bölümünde vakfımızın logosu ve ismini taşıyarak büyük destek veriyorlar. Bizlere verdikleri önem ve özellikle son zamanlarda aldıkları başarılı sonuçlar göğsümüzü kabartıyor. Adana Demirsporumuz hak ettiği yere en kısa sürede ulaşacaktır. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bekir Çınar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Çok önemli kurumlardan birisi olan TSK Mehmetçik Vakfı’nın ismi ve logosunu formamızda taşımak bizlere onur, gurur veriyor. Bu ismi ve logoyu taşıyıp, ıslatmak bizim için büyük bir şereftir” dedi.

Kulüp Başkanı Çınar daha sonra Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi emekli kurmay albay Ali Coşkun Eken’e mavi-lacivertli flama,rozet ve atkı hediye etti.