BAŞKAN AKAY “BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ”

7 İlden 385 sporcunun katıldığı ve üç gün süren şampiyona sonunda bünyeleri içerisinde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü’nün 10 sporcusunun 1.lik, 3 sporcusunun 2.lik, 5 sporcusunun  ise 3.lük elde ederek  büyük bir başarıya imza atmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Muay-Thai branşında katıldığımız şampiyonalarda gerçekten büyük başarılara imza atıyoruz. Verilen desteğin başarıyla taçlandırılması bizleri mutlu ediyor. Hocalarımız ve sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 SPORCU SAYIMIZ ARTIYOR

Seyhan Belediyesi olarak branş ayrımı yapmaksızın spora büyük önem verdiklerini belirten Başkan Akay, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Değişik branşlarda tecrübeli eğitmenler nezaretinde kurslar vermekteyiz. Kurslarımızda eğitim alan sporcu sayımız her geçen gün artmakta. Gençlerimizi spora yönelterek kötü alışkanlıklardan kurtarmak en büyük arzumuz. Bunun içinde tüm imkanları zorlamaktayız.Bu anlamda da önemli mesafeler katetmiş bulunmaktayız.”

Bu arada ziyarette, Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal, Muay-Thai Koordinatörü Hasan Güder ve Antrenörler Esin Güder  ile Yalçın Sizgen  hazır bulundu.