Adana Demirspor  taraftarını yere göğe sığdıramayan teknik direktör MsutafaUğur,”Bizler arma ve forma kapsamında prensiplerimizi öne alırız. Buna tüm oyuncuların uyması gerekiyor. Bu bağlamda Demirspor’da tüm herkes eşit ve kurallara uyuyor. Taraftarımız merak etmesin. Onların ne istediğini çok iyi biliyorum.”dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantep Belediyespor karşılaşmasının zorlu geçeceğine dikkat çekerken,”Rakibimiz özellikle son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışlarını da sürdürüyor. Tecrübeli ve genç ağırlıklı bir takım. Yani kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir takım. Her zamanki gibi oynayıp sonuca gitmek istiyoruz.”diye konuştu.

OYUNCULARIMLA KONUŞTUM

Son iki yenilgiyi değerlendiren Mustafa Uğur,”Bizim için iki yenilgi geride kaldı. Sadece alacağımız dersleri aldık.  Oyuncularımla konuştum. Her takımın yaşayabileceği sıkıntıları yaşadık ve iki yenilgi aldık. Artık sevinme zamanı geldi. Oyuncularım da bu maça hayli hazırlar. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek.”şeklinde ifade kullandı.