Lawal’ın cezalı olması ve takımının istenilen düzeyde olmaması nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Uğur, Göztepe maçı öncesinde gerekli hesapları yapmayı sürdürüyor. Dünkü idmanda Mustafa Uğur, hayli düşünceliydi.
Teknik patron Mustafa Uğur’u düşündüren asıl konu ise ön liberonun boş kalması. Bu bölgede şuan itibarı ile sadece Hüseyin Çimşir var. Teknik direktör Mustafa Uğur, hala bu oyuncunun yanına kimi oynatacağını bulamadı. Zira, futbolcuların isteksiz durumu bu fotoğrafı ortaya çıkardı.  Dolayısıyla maç gününe kadar kimin oynayacağı belli olacak.
Hakemlerden yine dert yanan Mustafa Uğur, ”Şimdiye kadar hiçbir hakem ile ilgili yorum yapmadım. Ancak Tavşanlı maçında birinci yan hakem çok kötü bir yönetim gösterdi. Dilerim bundan sonra gelen hakemler daha dikkatli olur. Biz hakemlerden sadece tarafsız maç yönetmelerini istiyoruz. Bunu başarırlarsa işin şekli farklı olur.”diye konuştu.
UĞUR’DAN EŞOFMAN
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, kendisine mektup göndererek takım eşofmanı talep eden mahkumu kırmayarak isteğini yerine getirdi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Tokat'ın Zile ilçesindeki cezaevinde yatan Muhittin Omağ, Uğur'a mektup gönderdi. Uğur, mektupta Adana Demirspor taraftarı olduğunu ve takımın mavi-lacivertli eşofmanı ile bir spor ayakkabı isteyenOmağ’ıkırmadı.Teknik Direktör Uğur, Muhittin Omağ'a ulaştırılmak üzere Zile Cezaevi’ne eşofman ve spor ayakkabı gönderdi.

-------------------------------------------------------------------------------
3 Sarı kart sınırı

Bilindiği üzere Adana Demirspor’da Lawal, dört sarı kart cezalısı olduğu için, hafta sonu takımını yalnız bırakacak.  Lawal’ın dışında Demirspor’da sarı kart sınırında olan iki futbolcu bulunuyor. Brezilyalı Junıor ile Orduspor’dan kiralanan İrfan Başaran.
Her iki oyuncu da 3’er sarı kart sınırında.  Geçen hafta Brezilyalı golcü istediği pozisyonları alamayınca gol atamamıştı. İrfan ise performansından uzak görüntü çizdi. Şimdi Gözler Göztepe karşılaşmasına çevrildi.
Demirspor ilk yarıda işi bitiriyor
Mavi lacivertliler ortaya çıkan istatistik sonucunda rakiplerine ilk yarıda gol veya goller atarak maç kazanıyor.  İç sahada  genel toplam olarak galibiyet %’de  40, 6 maç olarak olarak öne  çıktı. Beraberlik %’de 26, 4 maç; yenilgi ise %’de 33 , 5 maç olarak yansıdı.
Bu istatistikten yola çıkarak hafta sonu deplasman maçı olacağından galibiyet ve yenilgi aynı oranda yani % 37 olarak notlara düştü.  Dolayısıyla Demirspor dış sahada ortayı bulamıyor.  Göztepe maçı bu anlamda daha dikkat çekiyor.
Göztepe aynı kadroyla çıktı
Adana Demirspor’un Pazar günkü rakibi Göztepe,  önceki gün Türkiye kupasında Fenerbahçe ile karşılaştı.  Göztepe’nin PTT 1.liginde son maçındaki kadro ile Fenerbahçe karşısına çıkan kadroyu karşılaştırıldığında genel olarak aynı isimlerle çıktığı görülüyor.
Gaziantep B.Bld.Spor karşısındaki Göztepe onbiri şöyle: Ferhat, Bahia, Hamza, Şamil, Şaban, Dilaver, Mithat, Halil, Veli, Fatih, TheoWeeks…
Fenerbahçe karşısındaki Göztepe onbiri: Kazım, Bahia, Hamza, Şamil, Ali Kuçik, Dilaver, Yasin, Halil, Veli, Fatih, TheoWeeks…

A2, Alanya’yı yendi

Adana Demirspor’un A2 takımı dün Alanyaspor’u 2-0 yendi. Kayhan Kardeşler stadında oynanan maçın genelinde mavi lacivertliler üstün bir oyun sergiledi. Deplasmandaki maçta da rakibini yenen Adana Demirspor, dünkü maçta da galibiyet alarak yoluna devam etti.
Alanyaspor karşısında Bilal ile iki gol bulan Demirspor 3 puana ulaşırken, teknik direktör Cengiz Hoşfikirer, iyi mücadele ettiklerini anlattı. Hoşfikirer,”Mücadele anlamında iyi derecede oynadık. Bundan sonraki maçlarda da aynı oyunu sergileyeceğiz.”dedi.
Bugün Emniyet müdürü geliyor

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, bugün tesislere gelerek Demirspor yönetimini, teknik heyetini ve futbolcularını ziyaret edecek. Göztepe maçı öncesinde başarı dileğinde bulunacak olan Emniyet Müdürü, idmanı da izleyecek.
Bu arada hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor, bugün akşam havayolu ile İzmir’e gidecek. Kafilede cezalı olan Lawal bulunmayacak. Lawal, bu maçta oynayamayacak olmasından dolayı üzgün olduğunu söyledi.