Adana Demirspor 5 maçlık galibiyet serisine son noktayı Buca deplasmanında koydu. Rakibine umulmadık bir şekilde 1-0 yenilen mavi lacivertliler Adana'ya üzgün döndü. Takımın teknik patronu Mustafa Uğur, bu maça dair yaptığı açıklamada, mazeretlere sığınmadığını ancak kesinlikle maç atmosferinin olmadığını dile getirdi.

Saha zemininden dert yanan Mustafa Uğur,"Biz pas yapan takımız. Böylesi zeminler oyunumuzu engelliyor. Yoksa benim oyuncularım daha farklı oynardı. Bu mazeret değil ama bizim gibi takımları da olumsuz etkiliyor. Yine de oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler."dedi.

Stadın konumunu da dile getiren Uğur,"benim bildiğim statlar güney-kuzey şeklinde yapılır. Buca stadı doğu-batı şeklinde yapılmış. Ters güneşten 45 dakika neredeyse sahayı göremedik.  Artık bu tip sorunlarla da mücadelemizi sürdüreceğiz. başarı adına elimizden gelen daha fazla mücadele gerekiyor."diye konuştu.

Kalan 6 maç ile ilgili konuşan Mustafa Uğur son olarak sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz kesinlikle yeni bir seri yakalamak istiyoruz. bunun içinde ne gerekiyorsa yapacağız. kalan 6 maçta bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Zira bu dönem ne kadar puan alırsanız ikinci yarı o kadar işiniz kolay olur. Bu hesaplarımızın tutması için bu hafta 1461 Trabzon maçını kazanmamız gerekiyor. seriye de bu maçla başlamamız gerekiyor."