GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ ÇİNTİMAR'DAN ZİYARET

Eski Karate İl Temsilcisi, Vatan Spor Kulübü Genel Koordinatörü Mustafa Toksöz kulüplerinin Adana’da karate sporunu geliştirmek ve kalkındırmak adına üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi. Kısa sürede önemli başarılar kazanıp geleceğe yatırımlar yapan Vatan Spor Kulübü, disiplinli çalışmalarını aile ortamıyla birleştirerek sporcularına mental ve antrenman bilgisi olarak katkı sunuyor.

Bir karate sevdalısı olarak sürekli yeniliklere açık olduklarını ifade eden Mustafa Toksöz, “Yıllardır edindiğim tecrübelerimi genç karateci arkadaşlarıma aktarıyorum. Benim için önemli olan gönül verdiğim sporun iyi bir noktada olmasıdır. Bunun içinde dün olduğu gibi bugünde üzerime düşeni yapmaya hazırım” diye konuştu. Adana’nın karate branşında daha ileriye gitmesi için verdiklerini belirten Toksöz sözlerine şu sözlerle tamamladı,” Tek gayemiz bu sporun herkes tarafından rağbet görmesi. Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeye giderek oranın kültürü araştırıp bilgilerimi Adanalı gençlerimize aktarıyorum. Bizler var oldukça bu sporu en doğru şekilde icra etmeye devam edeceğiz.”

VATAN SPOR KULÜBÜ’NÜ KUTLUYORUM

Vatan Spor Kulübü’nün çalışmalarını yerinde izlemeye gelen Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, gördüğü ilgi ve sevgiden memnun kaldı.
Çalışmalarını titizlik içerisinde sürdüren Vatanspor Kulübünü dikkatle takip ettiklerini belirten Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “Uzun yıllar bu işi yapan ve başarılı çalışmaları ile takdir edilen Mustafa Toksöz’ün koordinatörlüğü ile Başkan Zafer Kıvanç’ın ortaya koydukları bu eseri kutluyoruz. Karate hiçbir zaman dövüş sporu olmamakla beraber özellikle çocuklara öz güven aşılamaktadır. Kulüp- aile işbirliği ile birlikte sürdürülen çalışmaları yakından görmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Vatan Spor Kulübü ciddi ve planlı çalışmaları ile örnek olacak bir karate kulübüdür” diye konuştu.


Vatan Spor Kulübü’nün mütevazi salonlarında ortaya koydukları sıcak ortamın etkileyici olduğuna dikkat çeken Çintimar, “Adana ve Türk karate sporu için ciddi projeler ortaya koyan kulüp yetkililerini özverili çalışmalarından dolayı kutlamak gerek. Bizler spor yöneticileri olarak her zaman böyle Türk sporuna katkı koyan kulüplerimizin yanındayız” dedi.
Salonda çocuklarını izleyen anne ve babalar büyük heyecan yaşarken, çocuklarda gösterdikleri başarılı performansla büyük alkış aldı. 
Antrenman sonrası velilerin getirdiği tatlıyı Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar elleriyle sporculara ikram ederken, sporcular kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.