Ata sporu okçuluğun Adana’da büyük ilgi görmesinin kendilerini gelecek için umutlandırdığını  belirten, Bölge  Okçuluk Antrenör Akın Eskitütüncü “Amacımız okçuluğu  İlimize tanıtmak ve yeni sporcular kazandırmak” dedi.
Eskitütüncü, okçuluk kursuna ilk etapta 50’nin üzerinde 9-15 yaş arası sporcunun katıldığı belirtilirken, bu sayının artacağını söyledi.
-OKÇULUK TEMEL BİLGİLERİ VE KULLANILAN MALZEMELERİN TANITIMI-
Gençlik Stadında verilen eğitimlerde temel okçuluğa yönelik dersler alan kursiyerlere ayrıca okçulukta kullanılan malzemelerin tanıtıldığını ifade eden Eskitütüncü, 2 ay süren kurs sonunda başarılı sporcuları kulüplere yönlendireceklerini kaydetti.
Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Darılmaz ile eşi Selma Darılmaz’ın il spor merkezlerine gelerek kursiyerlere yardımcı olduklarını belirten Eskitütüncü, kursun  haftanın 3 günü 3 seans şeklinde  olacağını tesis, malzeme ve diğer sorunların çözümüne katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.