Adana Demirspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, Pazar günü kendi sahasında oynadıkları Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında kaybettikleri 3 puanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Taraftarımızı üzdük.Camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Mağlubiyetin sorumluluğu bana aittir” dedi.

 

Mavi-lacivertli futbolcular ve yardımcı antrenörleri ile basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Özcan, ligin bitmesine 6 hafta hedeflerine 2 takımın daha ortak olduğunu söyleyerek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde hiç  düşünmeyip, arzu etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bu puanları toplayan bu oyuncularımızdır. Tekrar puan farkını açıp hedefimize ulaştıracak olan da kendileridir. Ortada bir başarısızlık varsa bunun sorumluluğu bana aittir. Ancak, lig sonunda Adana Demirspor’un ekstra Play-Off’lara katılacağını herkes görecek” şeklinde konuştu.

Deplasmanda aldıkları Kahramanmaraşspor galibiyetiyle haftaya çok iyi başladıklarını belirten takım kaptanı Osman Demir, “Tarsus İdmanyurdu maçına davet ettiğimiz taraftarlarımıza 3 puanı hediye edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Taraftarlarımız stadı şölen havasına sokmuştu. Ligin bitmesine 6 hafta kala takımımızı başarıya ulaştıracak yine bizleriz. Bu maça hepimiz çok iyi hazırlanıp, motive olmuştuk. Yenilgimizin nedenini bir türlü anlayamadık. Pazar günü hepimiz art niyetsiz olarak üzerimize düşeni yaptık. Maç sonunda taraftarımızı coşturup, bütünleşmek istiyorduk. Ancak kötü futbol oynayıp bunu gerçekleştiremedik” diye konuştu.

Ligin başından itibaren birkaç maçın dışında tüm hakemlerin kötü yönetim sergilediklerini ifade eden takım kaptanı Osman, “Adana Demirspor deneme tahtası değil. Hakemler istediği gibi maç yönetiyor. Çoğu maçlarda bazen 11’e 12, hatta 11’e 14 oynuyoruz. Büyüklerimizin bu konuya bir an önce önlem alması gerekiyor” dedi.

 

Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarında inanılmaz hırs ve motivasyon içerisinde olduklarını açıklayan takım kaptanlarından Tayfun Özkan ise, Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında çok iyi oynadık. Özellikle maçın kırılma noktalarında benim kaçırdığım goller vardı. Pazar günü istenilen oyunu ortaya koyamayan bir takımdık. Ancak önümüzde Mardinspor maçı var. Hemen toparlanmalıyız. Bu karşılaşmayı kazanıp kalan haftaları çok iyi değerlendirmeliyiz. Çok sıkıntılı bir süreçteyiz. Bu süreci hep birlikte kenetlenerek atlatmalıyız” şeklinde konuştu.