Kahramanmaraşspor karşılaşmasını değerlendirme toplantısı yapan Özcan, Pazar günü rakipleri karşısında çok değerli olan 3 puanı almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Aydın Tabak ve Osman´ın sakatlıktan henüz kurtulmalarına rağmen Kahramanmaraşspor karşılaşmasında iyi mücadele sergilediklerini söyleyen Özcan, "Çekirdek kadromuz belli. Onların eksikliğini hemen hissediyoruz. Bundan sonraki tüm maçlarımız final niteliğinde olacak. Her oynayacağımız karşılaşma, bir önceki maçtan daha önemli olacak" diye konuştu.

Tarsus İdmanyurdu maçına 3 eksik oyuncuyla hazırlandıklarını kaydeden Hüseyin Özcan, Barış, Sedat ve Yaşar´ın sakat olduğunu söyledi.

Özcan, "Pazar günü kendi sahamızda bölgesel derb önemi de taşıyan Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasına çıkacağız. Bu müsabakadan 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı 5 Ocak Stadı´na gelerek takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Grubumuzun en avantajlı takımı biziz. Adıyamanspor´un maç fazlası bulunuyor. Tüm rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağız. 14. veya 15. haftada puan farkını arttırıp işimize bakacağız" şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu ve teknik heyetin ortak görüşü doğrultusunda Osman Demir´in takım kaptanlığına getirildiğini de belirten mavi-lacivertli takımın Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Osman, hem oyuncu hem de ağabey ve kişilik olarak çok değer verilen bir oyuncu. Bu nedenle kendisini takım kaptanı yaptık" dedi.