Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, kulüplerden, spor camiasından ve yerel yönetimlerden yoğun ilgi görüyor. Ramazan Çimen, gittiği her yerde  “Başkan” gibi karşılanıyor..

GÜÇLÜ AMATÖR, GÜÇLÜ ASKF

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkürlerini ileten Ramazan Çimen, “Tek isteğimiz Adana amatörünü hak ettiği noktaya taşımak. Bunun için göreve talibiz. ‘Güçlü amatör güçlü ASKF’ sloganı ile büyük projelerle yola çıktık. Adana amatörlerini hak ettikleri yere taşıyacağız. Amatörden alan değil, veren olacağız. Geçmişteki amatör heyecanı geri getireceğiz” dedi.

BİRLİK BERABERLİK BAŞARIYI GETİRİR

Gençlik Spor İl Müdürü Çintimar ise yıllardır Adana sporuna maddi-manevi desteklerde bulunan Ramazan Çimen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik beraberlik duygusu içinde ”Biz” olgusu ile hareket ederek Adana sporunu kalkındırmak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm paydaşlarımızı çalışmalarımızın içinde tutacağız. Hep beraber Adana’yı sporda hak ettiği yere getirmeye çalışacağız” dedi.