ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, gece-gündüz, demeden Adana’yı karış karış gezerek tüm kulüplere ayrım yapmadan kendisinin ve ekibinin projelerini anlatıyor.  Ramazan Çimen, “Tek isteğimiz Adana amatörünü hak ettiği noktaya taşımak. Bunun için göreve talibiz. ‘Güçlü amatör güçlü ASKF’ sloganı ile büyük projelerle yola çıktık” dedi.


“Adana amatörlerini hak ettikleri yere taşıyacağız” diyen Çimen, amatörden alan değil, veren olacaklarını ifade ederek, “Geçmişteki amatör heyecanı geri getireceğiz” dedi.

RAMAZAN ÇİMEN’E DESTEK GİDEREK ARTIYOR

Ramazan Çimen’in sevilen ve yıllardır sporun içerisinde olan bir isim olduğunu belirten kulüp temsilcileri, “Yıllardır futbol dışındaki branşlara üvey evlat muamelesi gösteren bir anlayışı asla kabul etmiyoruz. Sporun içerisinden gelen ve uzun yıllar sporun her branşına maddi-manevi katkılarda bulunan İşadamı Ramazan Çimen tüm spor camiasının arzu ettiği başkan adayıdır. Kendisi bu zor günlerde bizlerin yanında olarak sorunlarımızı dinleyip, projelerini anlatarak gelecek adına hepimize umut vermiştir. Onun gibi spordan beklentisi olmayan, amatör spora yıllardır maddi-manevi desteklerde bulunan birisinin ASKF Başkanı olması gerekiyor. Ramazan Çimen’in yanında olduğumuzu belirtiyor ve  destek veriyoruz” diye konuştular..