Adana Demirspor’da gözler artık kongreye çevrildi. 16 Haziran’da yapılması düşünülen olağanüstü kongre de çoğunluk sağlanamaz ise 23 Haziran tarihinde yapılacak. Geçtiğimiz günlerde canlı yayına katılan Başkan Selehattin Aydoğdu, genç bir hoca genç bir kadro ile yola devam edeceğini dile getirmişti. Bunun yanı sıra ise yönetim anlamında daha iyi yapacaklara da davetiye çıkarmıştı.

Bu bağlamda ilk olarak eski yöneticilerden Müslüm Susar’ın adı geçti. Susar’ın ardından ise eski Başkanvekili Ramazan Çimen’in de adı ciddi bir şekilde dile getiriliyor. Kongre öncesinde başka adaylarında bir adım öne çıkması muhtemel olarak bakılıyor. Ramazan Çimen, liste konusunda görüşmeler yaptığını dile getirdi. Çimen’in durumu ise ilerleyen günlerde netleşecek.

Ve söz savunmanın…


Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu’nun katıldığı canlı yayında teknik direktörü Ercan Albay ve Sportif Direktörü Ercan Aslankeser’i suçlayıcı ifadeleri dile getirmesi üzerine Albay ile Aslankeser’e söz hakkı düştü. İkili bugün Çukurova televizyonunda 15.00’da suçlamalara yanıt verecekler.

Teknik direktör Ercan Albay,”Biz başarılı ekibiz. Biz 32puanlı Demirspor’u tüm olumsuzluklara rağmen kümede tuttuk. Gönül isterdi ki, Başkan Aydoğdu, canlı yayında bu ifadeleri yüzümüze söyleseydi. Dilerim ki canlı yayına gelir yüz yüze doğruları herkesin önünde konuşuruz.”dedi.