ŞAMPİYON KIZLAR BAŞKAN AKAY'LA

Mavi-beyazlılar, genç kızlar ve küçük kızlar kategorisinde Adana şampiyonu olurken midi kızlarda Adana 2.si, yıldız kızlar da ise Adana üçüncülüğünü elde ederek müzesine 4 kupa daha götürme başarısı gösterdi.  Başarılı bir sezonu geride bırakan şampiyon voleybolcular Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ederek kupalarını armağan ettiler.

BAŞKAN AKAY “SPORA ALIŞTIRMAK ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Seyhan Belediyesi olarak başarıdan çok spora alıştırmayı öncelikli hedef olarak belirlediklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Şampiyon olan ve derece yapan voleybol takımlarımızın idari, teknik ve sporcu kutluyor ve teşekkür ediyorum. Verdiğimiz desteğin karşılığının başarı olarak dönmesi bizleri son derece mutlu etmektedir.  İçinizden önümüzdeki yıllarda Türk voleyboluna başarılı bir şekilde hizmet edecek sporcuların yetişeceğine inanıyorum ve bundan sonraki süreç için başarılar diliyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞUN MİMARI BELEDİYE BAŞKANIMIZDIR”

Başarılı bir sezonu daha geride bırakmanın gururunu yaşadıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü kadın voleybol takımları baş antrenörü Göksel Özbek ve Antrenör Aşkın Turuşkan  da, “ Seyhan Belediye Başkanımız bizlerin hak ettiği noktaya ulaşması adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak desteğini esirgemedi. Elde edilen şampiyonluklar ve derecelerde en büyük pay sahibi kendisidir. Sporcularımız adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.