Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba’da yüksek gerilim hattına takılarak düşen askeri helikopterde bulunan Şehit Yarbay Songül Yakut’un isminin bu yıl ki turnuvaya verilmesi memnuniyetle karşılandı. Sarıçam’da bulunan 6 mahalle takımının katıldığı turnuvada toplam 16 karşılaşma oynanırken, final maçında Akkuyu ve Menekşe Mahallesi kozlarını paylaştı. İlk yarısı 1-0 Akkuyu Mahallesi’nin üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın son dakikalarında Akkuyu ikinci golü atarak Şehit Yarbay Songül Yakut Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Turnuvanın şampiyonu Akkuyu’ya ve dereceye giren diğer takımlara kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Bilal Uludağ, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan, Jandarma Bölge Komutan Vekili Albay Can Altundarak ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

HER MAÇTA AYRI HEYECAN

Sarıçamlı gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasında oynanan her karşılaşmada ayrı bir heyecanın ve çekişmenin yaşandığını belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Centilmenlik, dostluk ve birlik içinde şehidimiz Yarbay Songül Yakut’un hatırasına yakışır bir futbol turnuvası oldu. Hemşehrilerimize, geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvasına gösterdikleri ilgi-alaka için ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.