DEMİR GÜNDOĞDU HEDEF KOYDU

Yapılan yeni görevlendirme değerlendirmeleri sonucunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 16.02.2022 tarihli 30 sayılı kararıyla Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği görevine Demir Gündoğdu atandı.

GÜNDOĞDU: ‘’ADANA’MIZI TÜRKİYE’NİN 01 NUMARALI SATRANÇ ŞEHRİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ!’’

Gündoğdu yaptığı açıklamada ‘’Beni bu göreve layık gören Satranç Federasyonu Başkanımız Sn. Gülkız Tulay ve Yönetim Kurulu’na, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Muzaffer Çintimar’a teşekkür ederim. Satranç ilimizde uzun yıllardır sevilen ve ilgi gören bir spor dalı. Bunun bilinciyle Adana’mızı Türkiye’nin 01 numaralı satranç şehri yapmak için tüm enerjimiz ile çalışacağız’’ diye konuştu.

DEMİR GÜNDOĞDU KİMDİR?

1994 Adana doğumlu olan Demir Gündoğdu, Odessa Milli Mechnikov Üniversitesi Rusça Hazırlık Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Çukurova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Küreselleşme Yüksek Lisans Bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir. Satranç sporcusu, ikinci kademe satranç antrenörü ve FIDE Uluslararası Organizatör normuna sahiptir. Rusça ve İngilizce bilmektedir.