Bu yalan yanlış transfer haberlerinden Demirspor'un başarılı kalecisi Şener de nasibini aldı. Şener, için Demirspor'u terk edeceği ve başka kulüplere gideceği yazıldı.

Tatil için gittiği Ankara'da telefonla görüştüğaümüz Şener, kendisiyle ilgili sosyal medyada yayınlanan haberlere güldü ve şiddetle tepki gösterdi. Şener,"Ben Demirsporluyum. Bir yere gitmiyorum. Adana'yı ve takımımı seviyorum. Taraftarımızla müthiş bir bağım var. Onları üzmem."dedi.

Futbolu Demirspor'da bırakmak istediğini açıklayan Şener,"Taraftarımız şunu bilsin ki, eğer zorunlu olarak gidersem bu Süper Lig olur. Bunun dışında kesinlikle futbolu Demirspor'da bırakmak istiyorum. Benimle ilgili çıkan haberlere kimse inanmasın. Ağzımdan çıkanlar doğrudur."diye konuştu.

Kamp dönemi ve ikinci yarı maçlarına değinen Şener,"Bizim için ilk yarı maçları çok iyi bitti. Son maçı kazansak daha iyi olurdu ama zeminin azizliğine takıldı. Şimdi iyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Bununla beraber ikinci yarıda da yine zirveye oynamak istiyoruz."şeklinde ifade kullandı.

---------------------------

Mustafa Uğur raporunu verdi

Ve sonunda teknik direktör Mustafa Uğur, ilk yarı maçlarının bitiminde takımla ilgili olarak raporunu yönetim kuruluna verdi. Verilen raporda hangi oyuncuların kalacağı ve gideceği bununla birlikte alınacak oyuncuların ismi yer alıyor.

Verilen raporlar üzerinde çalışma yapacak olan yönetim kurulu ilk olarak gidecek oyuncularla gidecek ve isimlerini belirleyecek. Daha sonra ise alınacak oyuncularla masaya oturacak.

-------------------------

İrfan, kafaları karıştırdı

 

Adana Demirspor'un sezon başında Kasımpaşa'dan kiraladığı İrfan Başaran, bilindiği üzere ilk yarının bitimine 3 hafta kala Demirspor'u alacakları nedeniyle federasyona verdi. İlk yarı maçlarının bitmesiyle İrfan, kendi sosyal paylaşım sitesinde kafaları karıştıran açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"Adanaspor'a imza atarsam büyük Adana Demirspor taraftarı bana küsmesin ve kızmasın."

Tecrübeli futbolunun daha önceden de yakınlarına Demirspor'dan gitmek istediğini açıklamıştı. Büyük ihtimalle de Demirspor ile İrfan'ın yolları ayrılacak.

-------------------------------------------

Lawal, Milli takıma gitti transferi gündemde

 

Demirspor'un Nijeryalı oyuncusu Lawal, Afrika kupası maçları için Milli takımına katıldı. Bu oyuncu gitti ama transferi gündemini koruyor. bu oyuncuyla ilgili olarak hemen hergün değişik kulüplerin adı yazılıyor.

Başkan Önder Serin, Lawal'ın satılık olmadığını belirtirken,"Lawal bizim oyuncumuz. Şampiyonluk yolunda bize katkı sağlayacak. Bir çok takım bu oyuncuyu istiyor. 1,5 Milyon Euro veren kulüpler oldu ama biz hayır dedik." diye konuştu.

------------------------

Takımın kalitesi yükselecek

Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen, ara transferde kesinlikle hata yapma lükslerinin olmadığını dile getirdi. Teknik direktör Mustafa Uğur'un raporu doğrultusunda transfer yapacaklarını anlatan Ramazan Çimen, kaliteyi yükselteceklerine vurgu yaptı.

Takımın teknik patronu Mustafa Uğur'un raporunun önlerine geldiğini dile getiren Ramazan Çimen,"En iyisini almak için çabalıyoruz. Bütçemiz doğrultusunda dengeleri bozmadan hareket edeceğiz."diye konuştu.