Göktekin Yapı, imzalanan protokol çerçevesinde, 3-13 Eylül 2020 tarihlerinde ATDSK’da yapılacak olan 50 bin TL ödüllü TTF Kategori1 Senyör Tenis Turnuvası’nın sponsoru oldu.  Türkiye’nin dört bir köşesinden farklı yaş kategorilerindeki tenisçiler, sonbaharınilk haftasında tenis şampiyonlarının Türkiye’deki adresi ATDSK’da buluşarak, şampiyonluk mücadelesi verecek. Türkiye’nin ilk Uluslararası Tenis Akademisi’ni Adana’da hayata geçiren, 6’sı toprak 2’si kapalı 10 sert zemin olmak üzere toplam 16 korta sahip ATDSK’da yapılacak olan Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası süresince Adana’da tenis şöleni yaşanacak. 

Adana’nın Tanıtımına Büyük Katkı

Tenis turnuvasına verdikleri sponsorluk desteğini Adana’nın tanıtımına katkı noktasında büyük önem verdiklerini belirten Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, “2030 vizyonumuz doğrultusunda Adana markasını en iyi tanıtan şirket olma yolunda büyük çaba gösteriyoruz. ATDSK’da yapılacak turnuvaya sponsorluk desteğimizi de Adanalı olmanın sorumluluğu, Adana’yı tanıtma görevimiz ve misyonumuz doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ulusal bir organizasyonla Türk tenisine katkı sağlayarak şampiyon raketler yetiştiren, Adana’nın güzide tenis kulübü olan veAdana adını tüm Türkiye’ye, hatta Avrupa ülkelerine kabul ettiren ATDSK’yla yaptığımız sponsorluğumuz hayırlı olsun” dedi. 

Tenise Bırakılan İz 

Göktekin’e teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, sponsorluğun Türk Tenisi’nde iz bırakmak için önemli bir başlangıç olacağını vurguladı. Türkiye’nin şampiyon tenisçilerinin yılın 365 günü tenis oynama iklimine sahip Adana’dan çıktığını vurgulayan Keskin, “Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen, Adana için kalbi atan, Adana’nın tanıtımını önemseyen ve bunu şirket vizyonu olarak gören Serdar Göktekin’e verdiği destek adına kulübümüz, kentimiz, ülkemiz ve Türk tenisi adına teşekkür ederim” diye konuştu. Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nın, takvimdeki üç büyük turnuvadan biri olduğunu vurgulayan Keskin, yılın son büyük senyör turnuvasına yüksek katılım beklediklerini sözlerine ekledi.