SEYHAN BELEDİYESPOR BAŞARIYA KENETLENDİ

9 -14 Mayıs tarihleri arasında Adana'da oynanacak olan  ilk 5 hafta karşılaşmaları Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Mavi-Beyazlılar ilk maçında Sakarya Kurudere Spor Kulübü ile oynayacak.

BAŞKAN AKAY’DAN ADANALILARA DAVET

Nevşehir’de yapılan TFF Futsal ligi ön eleme tur karşılaşmalarında başarılı olarak Süper lige yükseldiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Güçlü takımların yer aldığı Süper ligde Adanamızı en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız. Sahamızda oynayacağımız ilk beş haftada  iyi neticeler elde etmek istiyoruz. Teknik  heyet ve sporcu kadromuza olan güvenimiz yüksek. Hemşehrilerimizi futsal süper lig karşılaşmalarını izlemeye davet ediyorum” dedi.

ŞAMPİYON TAKIM TÜRKİYE’Yİ UEFA’DA TEMSİL EDECEK

8 takımın yer aldığı Futsal Süper ligi çift  devre usulü gerçekleşecek.  Adana’da oynanılacak olan ilk beş haftanın  ardından  2.etap müsabakaları 23-28 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılacak. 6-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek  olan son dört hafta ise  Bursa yada İzmir ilinde oynanacak. Şampiyon olan takım Türkiye’yi UEFA’da temsil etme hakkına sahip olacak.