Adana Demirspor Kulübü Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Zengin, Bahçeşehir Spor Kompleksinde Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret ederek transferin gerçeklesmesinde ki hassasiyeti ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

AKAY, " YETİŞTİREN KULÜP OLMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Seyhan Belediyespor Kulübü olarak başarıdan çok yetiştiren kulüp olarak ön plana çıkma arzusunda olduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ," Adana Demirsporumuz  ve Adanasporumuz bizim çok büyük bir değer. Her zaman iyi ilişkiler içerisinde olmalıyız. Mavi-Beyazlı ekibimizin altyapısında forma giyen ve umut veren kramponlar arasında yer alan Metehan Osmanoğlu (2007), Aydın Yıldız (2007), Arda Küçükaşçı (2007), Göktuğ Yusuf Doğan (2007) ile Hamza Ertuğrul'un (2006) Adana Demirspor Kulübümüze transfer olması bizleri son derece mutlu etmiştir. İnanıyorum ki yakın zamanda da basamakları bir bir aşıp profesyonelliğe adım atacaklardır. Yeni takımlarında başarılar diliyorum" dedi.

ZENGİN'DEN BAŞKAN AKAY'A TEŞEKKÜR

Adana Demirspor Kulübü Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Zengin'de, Mavi -Lacivertli takımlarının altyapısını daha iyi konuma getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek," Seyhan Belediyespor Kulübümüzden beş futbolcunun altyapımızı transfer olmasında hiçbir gerekçe sunmayan Seyhan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.  Bahçeşehir Spor Kompleksinde gerçekleşen ziyarette Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üney ile Seyhan Belediyespor Kulübü Antrenörleri Erkan Küçükaşcı,Mehmet Ali Birbiçer, Yılmaz Bozkurt, Mehmet Yaman ve Hasan Özmen'de yer aldı..