2-6 Şubat tarihlerinde İstanbul’da yapılan Türkiye Salon Atletizm şampiyonasına katılan mavi-beyazlı Seyhan Belediyespor’un lisanslı sporcuları 3 derece elde ederek Adana’ya döndü.

DEMİRHAN ÖZMEN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Şampiyonada; U-18 60 Metre Engelli koşusunda 8.07’lik derecesi ile Demirhan Özmen Salon Türkiye şampiyonu, aynı zamanda TOHM ve SEM (Sporcu Eğitim Merkezi) sporcusu olan Mehmet Sait Işık SU-18 Gülle Atma kategorisinde Türkiye 3.sü ve U-20 kategorisinde yer alan Muhammet İran ise Heptatlon branşında Türkiye 3.sü oldu.

AKAY“DESTEK VERDİK, BAŞARIYI YAKALADILAR”

Türkiye Salon Türkiye Şampiyonasında Seyhan’ı ve Adana’yı başarıyla temsil eden sporcuları kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Fırsat eşitliği oluşturarak destek verdiğimiz sporcularımızın başarısı nedeniyle onları kutluyorum. Bu başarı bizi daha da motive ederken, farklı branşlarda Adana’ya yarışmacı sporcu yetiştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.  

 KADIOĞLU “BELEDİYE BAŞKANIMIZ DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR”

Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın atletizm sporuna çok büyük bir önem verdiğini ve desteğini esirgemediğini belirten Antrenör Serdal Kadıoğlu da, “ Sporun tüm branşlarına hâkim bir belediye başkanına sahip olmak bizler için çok büyük bir şans. Her zaman bizlerin yanında yer alıp güven aşılıyor. Bizde yapılan bu desteklerin karşılığında başarılı sporcular yetiştirmek adına elimizden gelen tüm gayreti ortaya koymaktayız. Türkiye şampiyonasında elde edilen dereceler de iyi yolda olduğumuzun göstergesidir” diye konuştu.